România mondenă: 6 vedete care nu zic nu hainelor ieftine. Vezi care sunt!

Deşi cel mai des sunt văzute în rubrica de bine îmbrăcate, vedetele noastre recunosc că nu sunt fiţoase când vine vorba de preţul hainelor. Andreea Esca, Carmen Brumă, Inna sunt doar câteva dintre acele persoane care au în garderobă atât haine de la case de modă renumite cât şi haine de 10 lei.
1 din 7

Carmen Brumă, atentă şi cumpătată

Are un corp de invidiat, fapt care o face să arate bine atât în haine de firmă cât şi în haine foarte ieftine. Prezentatoarea nu este adepta aruncatului cu sume fabuloase pe ţinute care nu merită, ci le alege doar pe cele care îi plac.

"Am intrat în magazine second hand. Nu contează neapărat brandul, poţi să găseşti haine de calitate şi fără să fie un anumit brand. Aş cumpăra tricouri de 10 lei fără niciun fel de jenă sau reţinere. Nu investesc mult în haine. Cred că ideal este să te îmbraci cât mai bine cu bani puţini, mă uit mereu la croială, material, dar şi la preţ. Nu mă consider deloc o victimă a modei, nu sunt pricepută în ale modei, nu am o preocupare intensă în zona asta. Încerc să mă uit în reviste şi să ascult sfatul oamenilor care se pricep. Am haine pe care le-am cumpărat dar nu le-am purtat niciodată pentru că mi se întâmplă să uit de ele", a povestit Carmen Brumă pentru cotidianul Libertatea.

16 Iulie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • caroline pe 17 Iul 2012, 17:24
    felicitari...

    intr-adevar.felicitari pentru articol.Fetelor...cind cumparati o haina,cumparati-o ptr ca va place si mai ales va sta bine.nu ptr ca eticheta are firma sau a-ti vazut in nu stiu ce revista pe nu stiu ce vedeta...Nu inseamna ca nu tre sa mai luati haine scumpe ci haine in care sa aratati bine,indiferent de eticheta...

    3
    0

  • dora pe 16 Iul 2012, 09:47
    super

    foarte bun articolul. demonstreaza ca nu trebuie sa dai bani grei pe haine ca sa arati bine. eu ma imbrac elegant, clasic, mai am si cate un costum de firma, dar luat de la outlet, pe 2 lei, dar am si f. multe haine ieftine, dar care arata f. bine pe mine si nu se demodeaza. am unele purtate ani de zile, care arata impecabil. anul trecut, la viena, am vizitat magazinele de firma. unele haine aratau mai rau decat alea din bazar, dar preturile te rupeau ... asa ca eu zic sa va cumparati ce va place si va vine bine, nu de firma, unele de-a dreptul oribile, care sunt doar ultimul racnet anul asta, dar costa cat o garsoniera ...

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod