România mondenă: 6 vedete care au probleme cu silicoanele. Vezi ce au păţit!

Au vrut să aibă un bust frumos şi de invidiat, dar din cauza implanturilor cu silicoane au avut probleme de sănătate. Este vorba despre vedetele autohtone care au sperat că datorită medicilor esteticieni vor ajunge mult mai celebre.
1 din 7

Simonei Traşcă i s-a răsucit implantul

„Pamela de România“ a fost invitată recent la „Un show păcătos“ şi a povestit că a avut mai multe probleme cu silicoanele. Cel mai inedit lucru a avut loc în timpul unei partide de amor. „Mi s-a întors implantul în timpul unei partide de sex. În timpul actului sexual, m-a strâns prea tare şi... s-a întors. În poziţia doggy-style şi nu ştiu cum a prins de sân şi gata. Sânul s-a întors şi avea altă formă. Avea o formă dubioasă, dar nu m-a durut“, a spus Simona Traşcă.
26 Octombrie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ko pe 26 Oct 2012, 18:17
  yeah

  Strumfi, esti genial(a)! Respect!

  0
  1

 • m69 pe 26 Oct 2012, 12:08
  vedete..

  Daca si astea sunt vedete..vai de capul nostru..

  9
  1

 • Strumfi pe 26 Oct 2012, 02:24
  Infirmitati siliconate

  Wow, imi si imagineze ce a fost in acea partida de sex cand respectiva a realizat ca siliconul a luat-o razna... ceva de genul, iubitule mi-ai defectat siliconul, drept pentru care nu te mai poti juca cu el pentru ca trebuie sa-l duc la reparat, pentru asta descurca-te de unul singur, du-te la baie si termina ce ai inceput. Cred ca aceste persoane cu implanturi cu silicoane pot fi considerate infirme si ar trebui sa primeasca o indemnizatie guvernamentala, datorita handicapului pe care il au cat si pentru suportarea eventualelor defectiune care pot aparea. Totodata ar trebui create laboratoare de interventie mobile care sa efectueze un serviciu prompt 24x7 pentru a inlocui protezele defecte. Astfel ca numarul cazurilor de intreruperea actelor sexuale sa fie diminuate. Propun ca aceasta problema sa fie dezbatuta cat de curand in cadrul unei sesiuni extraordinare ale Paralmentului Romaniei, pentru a oferi o viata mai decenta acestor handicapati carora natura a fost mai putin darnica.

  25
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod