România mondenă: 5 vedete surprinse împreună cu iubirile din trecut

Relaţiile dintre vedete se termină, de multe ori, brusc, iar de alte ori par a fi adevărate poveşti de dragoste care nu se încheie niciodată. Însă, atunci când simt că viaţa lor sentimentală nu este deloc aşa cum şi-ar fori, celebrităţile apelează la fostele iubiri pentru a-şi alina suferinţa.

1 din 6

Dani Oţil, la restaurant cu femeia pe care a iubit-o înainte de Mihaela Rădulescu

Tabloidele au scris, în ultimul timp, foarte mult despre despărţirea dintre Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu, niciunul dintre cei doi nedorind să comenteze informaţiile apărute în presă. Acum, la mai bine de o lună de când s-a spus că Dani şi Mihaela s-au despărţit, matinalul de la Antena 1 a fost surprins de paparazzi în timp ce se afla la restaurant cu femeia pe care a iubit-o înainte de Mihaela Rădulescu.

14 Octombrie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • RoMania pe 16 Oct 2013, 01:25
    Hai RoMania.....

    .....pentru mine ....Otil D. este un simplu PAPITOI , pana la a fi VEDTA cu adevarat mai are multa "mamaliga" de mancat ......in rest ca ACUMA si-o trage cu fosta iubita , foarte bine si normal, ca ce putea sa-i ofere Tiganu M , o babaciune "neprihanita" :) trecuta prin multe asternuturi din interes ....!!!

    1
    0

  • KIKI pe 14 Oct 2013, 08:06
    nimic de crezut !

    Iar avem un articol menit sa ne traga de maneca sa-l citim,dar... Doar cu Otil pare a fi ceva real,restul sunt interpretari ,coincidente.. Cat despre el si fosta iubita,numai de bine !

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod