România mondenă: 5 vedete nostalgice. Ce îşi amintesc despre prima zi de şcoală!

A început şcoala, iar peste 3 milioane de elevi au păşit în clase, unii entuziasmaţi că şi-au întâlnit colegii, alţii trişti deoarece s-a terminat vacanţa.

Cu toate că majoritatea vedetelor au terminat de mult şcoala, au devenit brusc nostalgice odată cu venirea toamnei şi le-au revenit în minte amintiri legate de prima zi de şcoală.

Vă prezentăm în continuare ce îşi amintesc vedetele despre prima lor zi de şcoală:
1 din 6

Elena Udrea stătea în banca a cincea

Fostul ministru al Turismului şi-a amintit cum a fost prima zi de şcoală şi a postat acest lucru pe site-ul personal. „Nu mi-am auzit numele atunci când s-au anunţat clasele şi m-am panicat, pentru că deja ceilalţi copii formaseră rânduri pentru fiecare dintre ele, în ordinea alfabetică a acestora. Din fericire, la un moment dat, a venit la mama domnişoara învăţătoare. M-a luat cu ea, acolo unde erau strânşi copiii din Clasa I G. Am intrat înşiruiţi în sală şi îmi amintesc perfect, din momentul acela, lambriurile galbene de pe pereţi. M-am aşezat în banca a cincea, rândul de la geam, alături de Nuţu Angelica şi acolo am rămas opt ani“, a spus Elena Udrea.
18 Septembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 18 Sep 2012, 12:46
    asa mi-e dor ...

    cei mai frumosi ani, cei 12 de clase primare, gimnaziu si liceu...foarte frumoase amintiri...cu astea voi ramane si le voi retrai..oarecum, alaturi de fiul meu...:)

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod