România mondenă: 5 vedete care şi-au pus silicoane dar nu au recunoscut asta

11 Noiembrie 2013
Majoritatea vedetelor, fie ele din România sau din străinătate, apelează la operaţiile estetice pentru a arăta mai bine. Dacă unele sunt mândre şi se laudă cu fiecare intervenţie chirurgicală la care apelează, altele nu vor deloc să recunoscă dacă şi-au pus silicoane sau şi-au mărit buzele.
1 din 6

Andreea Bălan neagă în continuare că s-a operat

Bustul Andreei Bălan a crescut brusc, iar toată lumea a observat această schimbare. Cu toate că vedeta a negat că şi-a pus silicoane, afirmând că nu a suferit nicio intervenţie estetică la nivelul bustului, fotografiile postate recent pe Facebook, comparate cu pozele din anii trecuţi, o dau de gol pe aceasta şi arată că sânii ei sunt mai mari ca niciodată.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Tebulescu pe 13 Nov 2013, 03:03
  Parcă e un băieţel

  A lu badea e ca în melodia aia a lu' Paraziţii. Bă frate, cred ca am f...t un băieţel.

  97
  0

 • adriana pe 11 Nov 2013, 14:31
  Oh!!!! silicoanele fetelor...

  Daca nu stiai pana acum dle (sau,mai rau...dna) care ai scris acest amarat de articol, intre 11 - 21 ani sanii fetelor tot cresc, se modifica (ma refer la Andreea Balan). De asemenea, dupa nastere femei cu sanii mici pot sa beneficieze de sani mai generosi fara nici un fel de silicoane. Adica ...sanii cresc si in acest caz (ma refer la Andreea Marin). In orice caz cu Raduleasca ai nimerit-o. Bate recordul la uratenie si "tzatze...ha,ha..." ioc. Iat Iulia Albu.... Brrrr!!! urata si ea....bate recordul la 5 vedete care se machiaza oribil...

  37
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod