România mondenă: 5 vedete care şi-au micşorat sânii. Vezi cine sunt!

Într-o lume în care mărimea sânilor îţi poate aduce notorietate, iar un bust generos te poate transforma într-o vedetă peste noapte, sunt unele dive care au ales să-şi micşoreze sânii. Fie că au avut probleme medicale sau pur şi simplu nu erau mulţumite de circumferinţa prea mare, doamnele au apelat la bisturiu.
1 din 6

Daniela Gyorfi s-a operat de trei ori

Daniela Gyorfi a fost prima vedetă din România care şi-a mărit bustul, dar a fost nemulţumită de rezultat şi a mai făcut încă o operaţie, pentru a corecta imperfecţiunile decolteului. Când moda s-a schimbat, cântăreaţa a vrut să aibă sânii mai mici şi a decis să-şi facă şi cea de-a treia operaţie, pentru înlocuirea silicoanelor, cu unele mai mici.
27 Aprilie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Irinuk_Marin pe 2 Iul 2012, 13:34
    experiente estetice

    tin minte ca vazusem pe prima o emisiune in care erau imagini cu daniela cand era tanara, la liceu!arata total diferit,ce inseamna sa treaca anii :(:(...nu zic ca nu arata bine acum, doar ca se vad ft tare modificarile pe care le-a facut. prefer sa aleg un look cat de cat mai natural,eu mi-am pus implanturi la dr.Silvia Stanculescu si am hotarat impreuna ca marimea cea mai potrivita este de 300 cc, imi luam o marime mai mica daca nu se potrivea cu corpul meu dar din fericire, era tocmai bine!! :D important este sa ne informam,sa nu mergem la doctori care vor sa scoate doar banii de la noi...multe vedete au facut operatii de doua ori pt ca prima oara doctorul nu a fost de incredere!informati-va cat mai mult,inainte de operatie am dat un search si printre cele utile info le-am gasit pe clinica-metamorphosis. :)

    0
    0

  • corina pe 29 Apr 2012, 09:16
    daniela

    esti forte frumosa daniela nr 1 an romania bravo de en ori corina targoviste tino tot asa

    2
    3

  • evamonica pe 28 Apr 2012, 18:34
    Dorinta

    Unele si-i doresc mai mari iar cele care ii au ii vor mai mici.

    5
    0

  • Bogdan Brigitta pe 27 Apr 2012, 13:50
    Neplacere

    As dori sa va felicit pt munca depusa ca eva.ro sa fie zilnic interesanta pt femei, dar problema mea cea mai mare este ca in fiecare minut apare cate o reclama peste cea ce ma intereseaza si petrec mai mult timp apasand ,,x'' decat citind,se poate rezolva aceasta problema?

    24
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod