România mondenă: 5 vedete care se pregătesc de Paşte. Vezi cum!

Sărbătorile Pascale se apropie, iar vedetele noastre au început să-şi facă planuri. Unii vor sărbători acasă, alături de familie şi prieteni, iar alţii vor pleca din Bucureşti sau din ţară.
1 din 6

Familia Borcea pleacă la Miami

Chiar dacă Alina Borcea mai are doar o lună până va naşte, iar Cristi a suferit, recent, o operaţie pe cord, cei doi au hotărât să plece de Paşte în America. "Vom mânca româneşte de Paşte, iar ouăle vor fi vopsite de Alina, acasă", povesteşte Cristi. Şi ca familia să fie întreagă, alături de soţii Borcea va fi şi Patrick, fiul cel mare al dinamovistului.
9 Aprilie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • katy pe 12 Apr 2012, 09:57
    ALINA DINTOASA

    domnule BORCEA mai bine ai fi stat linga fam. dumitale nu linga dintoasa asta nu stiu ce ai vazut la ea nevasta dv e mult mai frumoasa si inteligenta asta nici sa vorbeasca nu stie ai avut o familie fff frumoasa cu o sotie frumoasa si copii frumosi unde tia fost capul pe ea o gaseai la tot pasul dar familia e familie

    0
    0

  • tazzul pe 9 Apr 2012, 11:44
    atat am de zis

    daca si nulitatile astea is vedete inseamna ca sunteti niste CRETINI cei care se uita la ele exact ca cei care le promoveaza si fac articole cu ei.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod