România mondenă: 5 vedete care au plecat în străinătate. Cum trăiesc acolo?

Vedetele din ţara noastră au impresia că dacă în România au ajuns celebre peste noapte, pot să fie dive în orice ţară din lume ar merge. Însă, cum niciodată socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, celebrităţile care iau calea ţărilor străine ajung să trăiască din ce în ce mai greu, dorindu-şi să revină în România.
1 din 6

Lili Sandu cântă în pub-uri

În România a fost iubita mai multor oameni potenţi financiar, însă a simţit că poate da lovitura şi în străinătate. Lili Sandu a plecat în Statele Unite, în speranţa că va ajunge actriţă la Hollywood, însă a ajuns să cânte prin pub-uri pentru a se întreţine, anunţă WOWbiz.

„Nu i-a ieşit nimic în SUA, a rămas acolo doar pentru că nu mai vroia să revină în ţară. Din păcate, a cântat doar în pub-uri, pe preţuri derizorii. Dintr-un star, a ajuns o anonimă“, a spus o apropiată de-a vedetei.
18 Noiembrie 2013
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Deedee pe 22 Nov 2013, 04:03
    reclame

    site-ul asta a devenit insuportabil din cauza reclamelor! inteleg ca aveti nevoie de ele,dar eliminati-le macar pe cele care acopera articolele! e foarte enervant sa stai sa dai clickuri incontinuu! de-asta va si citesc mult mai rar decat inainte.

    0
    0

  • Rrrrrrrr pe 21 Nov 2013, 22:00
    Chiar si asa ii e mai bine

    dar, totusi, cine-i Lili Sandu?

    0
    0

  • andra pe 20 Nov 2013, 17:14
    lili sandu

    care vedeta?..a,ca s-a afisat cu mai multi domni potenti financiar???asta e vedetism in RO?tare!

    1
    0

  • alexandra pe 19 Nov 2013, 20:09
    lili??

    Lili Sandu n-a fost nici aici un mare star, deci sa nu exageram cu afirmatiile cum ca a ajuns rau din bestial cum era.

    2
    0

  • Eu pe 19 Nov 2013, 10:36
    totul e relativ

    Poate ca acolo canta un simple localuri, lucreaza ca vanzatoare, dar nu risca sa calce in kkti de caini pe trotuar, nu sunt obligate sa asculte manele de la ora 0:00 pana la ora 24:00 Fericirea e relativa si nu se masoara in bling bling. ps. nu o mai chemati pe panarama de Gabor "diva" ca jigniti termenul de diva.

    8
    1

  • Cutache pe 18 Nov 2013, 05:32
    vedete in strainatate

    A vedea vedete internationale des nu e o viata de vis cand tu ramai un anonim acolo!!! viata de vis ar fi aici cu o familie completa,imconjurata de prieteni adevarati.o slujba care sa ti placa si oriunde ai merge sa te simti acasa.Am locuit doar cateva luni in strainatate si s a uscat sufletul in mine de dorul acestor locuri!!!

    10
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod