România mondenă: 5 vedete care au devenit actori peste noapte

Celebrităţile din ţara noastră se bucură de o popularitatea foarte mare în rândul oamenilor, iar acest lucru le face pe vedete să obţină de fiecare dată contracte cât mai avantajoase.

Nu de puţine ori, vedete care nu aveau în trecut nicio treabă cu actoria au primit roluri în filme româneşti, datorită popularităţii pe care o au.
1 din 5

Smiley şi Alex Velea, pepenari gay în comedia „Selfie“

Au colaborat de multe ori pe plan muzical și chiar în viața de zi cu zi îi leagă o frumoasă prietenie. Din 9 mai, Smiley și Alex Velea sunt extrem de convingători în pielea unor pepenari gay, în comedia #selfie.

În evoluția personajelor din film, Smiley și Alex Velea au o intervenție importantă, devenind salvatorii tinerilor, într-un moment în care norocul părea să-i fi părăsit definitiv.

„Îmi plac mult personajele astea tâmpite, de coloratură. Mai ales când am aflat că trebuie să fac un cuplu cu Alex. Noi ne distrăm şi ne place să facem personaje, să nu ne luăm în serios, să facem mişto unii de alţii. Îmi place să joc personaje mici în filme mari. Am avut o singură zi de filmare şi ne-am distrat foarte tare. Am mâncat şi pepeni, am exagerat un pic pe alocuri. Am râs cu restul echipei, noi fiind un ‘cuplu de lesbiene’. Foarte talentaţi actorii, mă bucur că este un film cu oameni tineri, despre oameni tineri“, a spus Smiley.

Alex Velea s-a simțit și el cel puțin la fel de bine pe set, unde s-a ținut numai de glume în timpul pauzelor: „Noi ne-am distrat foarte tare la filmări. Era foarte cald. La un moment dat mi-am luat o vestă de poliţist şi încercam să dirijez circulaţia. Unii chiar m-au crezut“.
7 Mai 2014
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 7 Mai 2014, 10:02
    ca bine zici...

    Tinerele talente nu mai au loc nicaieri. Iti doresti sa ajungi undeva cu pregatirea si inclinatia ta si nu ai cum pentru ca altii, care sunt deja undeva sus vor mai mult...Pacat! Nu am nimic cu cei 2 din discutie, insa ei deja au o cariera, sunt asigurati pe viitor, ce le mai trebuia actoria? Lacomia bat-o vina!

    2
    2

  • bob pe 7 Mai 2014, 08:10
    are dreptate kiki

    Am ajuns la disperare,intelectualii (asa putini cati mai suntem,plus cei in devenire,tineri seriosi,muncitori,competenti) Nu mai putem respira de vedete,care devin orice:maestri bucatari,cantareti,prezentatori,moderatori,analisti,iata si actori...si nu la "Vacanta mare " sau "La bloc" ci in FILME !? Ce calitate asteptam,mai ales ca la fel sunt si realizatorii,echipa tehnica:tot felul de amatori,sau beizadele cu bani si relatii ce se joaca de-a filmul...E jenant,dar nu avem ce face,ne afundam pe zi ce trece in promiscuitate...

    7
    0

  • kiki pe 7 Mai 2014, 08:01
    la noi nu va ganditi ?!

    'au popularitate in randul oamenilor "- care oameni ? va intereseaza o singura categorie,cei cu studii neterminate sau chiar fara,cei amarati,ce n-au pus piciorul intr-o sala de cinema sau de teatru,sau n-au citit o carte ? Cu noi,intelectualii, cum ramane ?! ce ne oferiti,pentru ca de mult nu mai putem privi televizorul ? In Romania nu am avut scoala de film,si s-a vazut in jocul deranjant de teatral,dar acum...cand nu mai vedem nici actori,buni-rai cum erau... Dati "oamenilor" si paine,ca romanii,nu numai CIRC !!!!!(sa ma ierte minunatii si muncitii artisti de circ )

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod