România mondenă: 5 vedete bănuite că au făcut sex pe bani

Lumea mondenă din România este plină de femei care devin peste noapte dive şi au impresia că li se cuvine totul. Însă, unele doamne şi domnişoare ajung să fie implicate în scandaluri sexuale cu sau fără voia lor, unele fiind acuzate chiar de prostituţie.
1 din 6

Loredana Chivu, acuzată de Leo de la Strehaia

Lunile trecute, în studiourile de la Antena 1 a izbucnit un scandal de proporţii. Invitaţi la „Acces Direct“ şi la „Un show păcătos“, Loredana Chivu şi Leo de la Strehaia s-au contrat dur. Leo de la Strehaia a vrut să o cucerească pe Loredana, făcându-i cadou un bolid de lux, însă aceasta nu a mai vrut să întreţină relaţii sexuale cu bărbatul, iar el a acuzat-o de prostituţie. Mai mult, Leo susţine că cei care ar fi înlesnit întreaga "afacere" ar fi fost chiar mama şi fratele blondei, în vârstă de 20 de ani.

„Fratele ei mi-a propus să-i dau o maşină în schimbul unei relaţii. În sensul unei relaţii sexuale, nu să o iau acasă. Am formulat o plângere penală împotriva familiei Loredanei, sub aspectul acuzaţiilor de înşelăciune, proxenetism şi prostituţie“, a spus Leo de la Strehaia.

„Minte cu neruşinare, am toate mesajele în care îmi spune că maşina este un cadou. Sunt acuzaţii foarte grave. Ai făcut un cadou, ai o vârstă, asumă-ţi ceea ce faci. Dacă nu am acceptat să fiu amanta ta, nu înseamnă că poţi să mă şantajezi“, s-a apărat Loredana Chivu.
13 Noiembrie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 13 Nov 2013, 13:30
    ..

    sunt deacord cu maria, acum toate panaramele sunt ''vedete''...sigur

    3
    0

  • maria pe 13 Nov 2013, 11:39
    vedete

    Ar fi indicat sa fim mai rezervati cand folosim un termen ca: vedeta, diva, star, celebritate, etc....

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod