România mondenă: 5 motive pentru care soţii Prigoană se ceartă tot timpul

Scandalurile şi divorţurile în familia Prigoană au devenit o obişnuinţă. În cei zece ani de relaţie, Silviu şi Adriana au divorţat de trei ori şi s-au recăsătorit de patru ori. Acum, se pregătesc pentru un nou divorţ.
Scandalurile şi divorţurile în familia Prigoană au devenit o obişnuinţă. În cei zece ani de relaţie, Silviu şi Adriana au divorţat de trei ori şi s-au recăsătorit de patru ori. Acum, se pregătesc pentru un nou divorţ. 
 
Cuplul Prigoană-Bahmuţeanu este unul atipic. S-au cunoscut în urmă cu zece ani. El, patron de televiziune... ea, angajata lui. S-au văzut, s-au plăcut şi s-au căsătorit prima dată, în secret, în octombrie 2003. După luna de miere cei doi au divorţat pe motiv că se certau prea des.

A doua căsătorie a durat trei luni
La trei luni dupa cea de-a doua căsătorie, care a avut loc la Las Vegas, Silviu Prigoană a intentat din nou divorţul,  dar, la ceva timp s-a răzgândit. După un timp, s-a răzgândit din nou şi iar a cerut divorţul.
În toamna lui 2004, adică la trei luni de la a doua nuntă cei doi erau divortaţi. Apoi, în 2005, s-au căsătorit din nou. Mariajul numărul trei a durat doar doi ani. 
 
Primul copil, a patra căsnicie 
În 2009, Silviu şi Adriana s-au cununat din nou. Adriana şi-a cerut fostul soţ în căsătorie, când ea era însărcinată cu primul lor copil, Maximus Mihai. La un an după ce l-a născut pe Maximus, Adriana a rămas din nou însărcinată. Din păcate, băieţelul s-a născut prematur şi a trăit doar trei săptămâni. Din fericire, la câteva luni după această dramă, Adriana a rămas din nou însărcinată, iar la scurt timp soţii Prigoană au devenit iar părinţii unui băieţel, Eduard Gabriel. 
 
Scandal pe copii 
După cinci ani de linişte, soţii Prigoană au ajuns din nou la cuţite.
Se pare că, omul de afaceri a cerut instanţei ca prin ordonanţă preşedinţială să instituie ordin de protecţie pentru cei doi băieţi minori, Mihai Maximus (5 ani) şi Eduard Gabriel (2 ani). În aceeaşi zi, Prigoană a mai depus o plângere la Direcţia de Protecţie a Copilului Sector 3, în care îşi reclamă soţia că a părăsit căminul conjugal şi cere încredinţarea, în regim de urgenţă, a celor doi copii minori. Mai mult, deputatul a formulat la poliţie o plângere cu acelaţi subiect. În tot acest timp, politicianul şi-a eliminat soţia din toate funcţiile pe care le avea la televiziunile Etno şi Taraf Tv, apoi şi-a izgnonit soacra din casă.
 
Nici Adriana nu a stat degeaba în această săptămână. Ea şi-a reclamat soţul la Protecţia Copilului.
L-a acuzat pe acesta că l-a bătut pe Maximus şi că le-a afectat copiilor dezvoltarea psihică şI fizică. "Deşi am încercat să-i suport soţului meu abuzurile repetate la domiciliul conjugal din Bucureşti, agresiunile sale au atins apogeul vineri, 3 august 2012, atunci când a provocat un scandal uriaş, în prezenţa copiilor noştri", şi-a început Adriana Bahmuţeanu plângerea depusă la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ilfov. "În ciuda acestor solicitări exprese pe care i le-am adresat de-a lungul timpului, soţul meu mi-a ignorat apelurile materne şi a pedepsit inerentele şi nevinovatele pozne ale fiului mai mare (Maximus Prigoană n.r), aplicându-i inclusiv corecţii corporale", a continuat Adriana declaraţia. 
 
Plângerea politicianului care-şi acuză nevasta de părăsire a domiciliului conjugal va fi judecată, într-un prim termen, în ziua de 5 septembrie 2012, zi în care magistraţii le vor asculta păsurile atât lui Silviu Prigoană, în calitate de reclamant, cât Adrianei Bahmuţeanu, aflată în postura de pârâtă. 
 
Adriana s-a plâns de mai multe ori de faptul că soţul său este un bărbat foarte dificil cu care se convieţuieşte foarte greu şi că este nevoită să facă foarte multe compromisuri pentru a-şi menţine familia unită. 
17 August 2012
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ghita_49 pe 17 Aug 2012, 16:02
    ?!

    sa nu-i bage nimeni in seama,veti vedea ca sunt impacati.

    2
    0

  • niko pe 17 Aug 2012, 11:55
    Oare de ce?

    De prea multi bani.

    4
    0

  • Aikon007 pe 17 Aug 2012, 10:53
    BUNA

    Buna daca este pe aici o fata care se simte singura,si nu are un prieten si ar vrea sa cunoasca un baiat te astept pe id-ul de mess bond_aikon007 sa stam de vorba

    0
    5

  • Aikon007 pe 17 Aug 2012, 10:51
    Draga Elena

    Sti prea bine de ce fac tot teatrul asta ca sa mai apara si ei la Televizor sa mai fie in centrul atentiei.Stai linistita ca acuma divorteaza acuma se impaca e totul doar ca sa fie invitati si ei pe la Tv ca s-au plictisit ca tot nu a iesit Prigoana Primar de acuma ce sa faca si ei nu

    2
    0

  • Aikon007 pe 17 Aug 2012, 10:51
    Draga Elena

    Sti prea bine de ce fac tot teatrul asta ca sa mai apara si ei la Televizor sa mai fie in centrul atentiei.Stai linistita ca acuma divorteaza acuma se impaca e totul doar ca sa fie invitati si ei pe la Tv ca s-au plictisit ca tot nu a iesit Prigoana Primar de acuma ce sa faca si ei nu

    3
    0

  • Vivy pe 17 Aug 2012, 09:04
    Scandal

    Nu cred in cearta si despartirea celor doi,si-au cam pierdut popularitatea si trebuie sa faca scandal sa ajunga la cutite pentru a fi in centrul atentiei.Sunt invitati la televiziuni dornice de scandaluri publicitate si dece nu,mai castiga si niste bani ca poate nu au saraccutii.Sa le fie rusine,sunt jalnici

    3
    0

  • Elena pe 17 Aug 2012, 08:48
    Pe cuvant ca oamenii acestia nu-s foarte normali la cap!

    Lasam faptul ca s-au tot divortat, dar ACUM, cand au de toate si nu duc lipsa zilei de maine; ACUM, cand au hotarat bezmeticii sa mai faca, si doi copii, ce-or avea, Doamne ! Li s-a urcat la cap indestularea sau....ascensorul vilei !

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod