România mondenă: 5 momente penibile la TV, făcute de dragul audienţei

Vedetele din România fac orice pentru rating, iar de multe ori ajung în momente penibile, doar de dragul audienţei. Cu toate că au pupat vaci sau au făcut pe supăraţii, se pare că acţiunile celebrităţilor au dat mereu roade.
1 din 6

Dani Oţil a sărutat o vacă

În ediţia de marţi a emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani“, iubitul Mihaelei Rădulescu s-a făcut de râs. Dani Oţil a făcut un pariu cu Răzvan Simion, în urma căruia a fost nevoit să pupe pe bot o vacă şi să mănânce iarbă.

„Faţă de alte vaci cu care m-am pupat în tinereţe, asta n-a pus botul la orice“, a spus Dani, după deja celebrul sărut.
7 Noiembrie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iulian pe 8 Nov 2012, 08:31
    BANC

    Circula in medii si bancul acesta(a se scuza vulgaritatea) : De ce o femeie tine ochii inchisi cand face dragoste? R: ca sa nu vada ce "bou" o ........! Din nefericire nu putem sta cu ochii inchisI la TV.Sau putem? Ar fi timpul sa le intoarcem spatele si sa ne aducem aminte ca o carte,o piesa de teatru,un film,o intalnire sau o plimbare in parc raman inca optiuni reale si serioase NU PERSONAJELE ACTUALE CE POPULEAZA MEDIA.!!!

    1
    2

  • Liliana pe 7 Nov 2012, 17:19
    raspunsul lui dani-cu "d"mic

    La mintea si intelepciunea lui dani,nu ma mir de un asemenea raspuns...Probabil si vacile pe care le-a pupat in tineretea de care vorbeste ,isi amintesc de boul care le-a "pupat".Intotdeauna a fost penibil...

    1
    3

  • out-let ro pe 7 Nov 2012, 15:13
    OUT-LET RO

    Este intradevar ingrijorator ce se intampla in ultimul timp . O improstire accelerata a populatiei prin televizor.

    1
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod