România mondenă: 5 imagini de vedete din anii '90 care acum par ciudate

În anii '90 vedetele noastre încercau să impresioneze publicul cu haine sexy , coafuri şi look-uri cât mai extravagante. Şi, dacă în acele vremuri erau considerate sexy, astăzi, când ne uităm la pozele din trecut, nu putem să nu ne întrebăm: "ce-o fi fost în capul lor?"
1 din 6

Fetele de la Andre purtau haine din plastic

La finele anilor '90 toţi adolescenţii au trăit "nebunia" Andre şi nu a existat copilă din acea perioadă care să nu-şi fi dorit măcar o pereche de încălţări cu talpă gigant, aşa cum purtau cele două blonde, şi care să nu-şi prindă meşe roz în păr. Andreea Antonescu şi Andreea Bălan s-au cunoscut la emisiunea "Ba da, Ba nu", iar în 1998 au format trupa Andre, care s-a bucurat de foarte mult succes. În 2001 formaţia s-a destrămat, dar fetele au continuat să cânte solo.
5 Iunie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 5 Iun 2012, 23:08
    Preferinta

    Fiecare generatie cu preferatele ei.

    0
    0

  • simika pe 5 Iun 2012, 15:07
    asa este....

    TeBULESCU are f mare dreptate; si cum moda revine la o perioada de....s-ar putea ca fetele Andre sa isi scoata hainele de la naftalina ;)

    4
    0

  • TeBULESCU pe 5 Iun 2012, 02:27
    Si imaginile par antice

    Adevaru e ca intradevar acum par ciudatele. Dar asa e lumea cica " evolueaza ", hainele se demodeaza, imaginile sau fotografiile din trecut uneori par foarte antice, asta se intampla cu noi toti daca ne uitam peste niste poze de acum 15-20 de ani ni se pare ca atunci ne imbracam naspa sau aveam freze si coafuri nasoale, asa si cu vedetele astea care unele sunt si de carton :)). Peste 10 ani o sa ni se pare naspa si invechite toalele de azi si tot asa.

    11
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod