România mondenă: 13 vedete care-şi schimbă locul de muncă în această toamnă

Toamna acestui an se anunţă cea mai dură din privinţa războiului pentru audienţă. Dacă, până acum, Pro TV deţinea locul 1, în ultimele luni postul din Pache Protopopescu a fost detronat de Antena 1.

Mai mult de atât, au fost şi zile în care postul Pro TV nu s-a regăsit pe podium, din cauza faptului că foarte multe vedete au plecat la concurenţă.

Din toamnă, la Antena 1 îşi vor face apariţia Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, foştii juraţi de la MasterChef. Aceştia vor fi juriul emisiunii Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor. Tot la Antena 1 au ajuns şi Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, artiştii fiind juraţi, alături de Delia, la X Factor. O altă vedetă de la Pro TV care a semnat cu Antena 1 este Mihai Petre, care va face parte din această toamnă din juriul show-ului “Dansează printre vise”.



La Pro TV, în locul lui Horia Brenciu, în juriul de la Vocea României, a fost cooptat Tudor Chirilă, care din această toamnă nu va mai fi doar un simplu cântăreţ, ci va deveni un adevărat om de televiziune.

28 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod