România: Dana Rogoz, de la Abramburica, la diva sexy

Viaţa în imagini a unei vedete TV. Avea 3 ani când a apărut prima dată pe scenă şi de atunci nu s-a mai dat jos. Iniţial a intrat în grupul de copii numit Minisong, iar mai târziu a urmat cursurile Teatrului Evreiesc de Stat, pentru ca până la urmă să fie observată de Cristi Rotaru care i-a sfătuit pe părinţii ei să o ducă la Pro TV.  

Aceştia au acceptat propunerea domnului Rotaru şi, aşa, micuţa Dana Rogoz a ajuns să joace rolul Abramburicăi alături de Marian Râlea. Dana a devenit cunoscuta în întreagă ţară datorită acestui rol, iar mai târziu, când a devenit o adevărată domnişoară, în 2001, a prezentat rubrica Meteo, tot la Pro TV. Între timp Dana Rogoz a absolvit Liceul Gheorghe Lazăr din Bucureşti şi a fost admisă la actorie la UNATC.

În timpul facultăţii, vedeta a jucat într-o peliculă regizată de Andrei Blaier, "Dulcea saună a morţii". În paralel, colaborarea ei cu Pro TV a continuat, actriţa fiind distribuită în pelicule precum "La bloc" sau "Fete cu lipici". În 2008 a început să joace rolul lui Ingrid în serialul "Îngeraşii", difuzat de AcasaTV. Din anul 2009 face parte din distribuţia serialului de comedie "State de Romania", în rolul fetei primarului, Andreea Popeanga, pentru ca mai apoi, să interpreteze tot un personaj, Andreea, în "Moştenirea". Acum, Dana Rogoz, prezintă emisiunea "De suflet", difuzată de Pro TV Internaţional.
1 din 12

14 August 2011
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Malina_332 pe 14 Aug 2011, 19:15
    da

    eu imi plang in pumni gandinduma ca iar o sa trebuiasca sa sufar,dar na ma bucur ca ea e fericita.e o fata minunata,

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod