România: 9 vedete care au adoptat copii

2 Aprilie 2011
Dragostea pentru un copil este nemărginită, nu poate fi explicată în cuvinte şi nici nu poate fi cuantificată în sume de bani. Dragostea există şi atât. De acest lucru au fost conştiente şi o parte dintre vedetele din România care, pentru că din diferite motive nu au putut avea copii la un moment dat, au decis să înfieze. Nu şi-au pus prea multe întrebări, doar au trecut la fapte, iar astăzi mulţumesc Cerului că le-a dat o astfel de Binecuvântare. Despre aceste vedete am ales să discutăm acum şi, de ce nu, poveştile lor ar putea fi exemple pentru noi...
1 din 10

Elena Cârstea şi fetiţele care i-au schimbat viaţa

Artista, stabilită astăzi în America, a avut curajul, în anii '90 să înfieze două fetiţe. "Am făcut întreruperi de sarcină, pentru că era pe vremea lui Ceauşescu şi nu puteai să ai copii la 20 de ani, pentru că era o inconştienţă. De acolo nu am mai putut face copii. Eram mica şi proastă. Mai târziu, când aveam 30 de ani, am rămas însărcinată, dar nu am putut ţine sarcina. Atunci m-am decis să înfiez şi am luat două fetiţe. Aveam 35 de ani", declara artista, la un moment dat, la Happy Hour. Pe Sanda, fetiţa cea mare, a luat-o în anul 1998, iar pe Adriana, un an mai târziu.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Elena pe 15 Ian 2012, 18:04
  M-ati coplesit cu acest articol !

  Uite ca mai sunt, si "modele" de OAMENI in RO ! Toti ar trebui .....nu ce ar trebui sa faca...., dar in situatia actuala, ar trebui sa faca un Partid al omeniei si sa-l punem pe sotul Elenei Cristea - PRESEDINTE, iar ceilalti MINISTRI, intrucat - dintre toti - Glenn este, si mai "EROU" decat ceilalti ! De ce ? Pentru ca este unic in iubirea lui pentru sotia care avea doi copii, nefiind ai sai ! Asa ceva nu intalnim decat in filme ! Sincere Felicitari tuturora si sa va dea Dumnezeu sanatate, forta necesara sa le oferiti ce v-ati dorit, iar - ca bonus - , atata iubire a Domnului - , cat ii iubiti voi pe acesti copiii, nascuti de altii ! Sunteti unici si va iubim !

  0
  0

 • Raluca_S pe 3 Apr 2011, 20:45
  oameni

  Un articol deosebit. M-a impresionat foarte tare!

  5
  0

 • andrEA25 pe 2 Apr 2011, 10:03
  felicitari

  Frumos din partea vedetelor... sunt persoane care au facut acest gest din marinimie, si nu cu motivul de a-si face publicitate. Sunt foarte multi oameni care isi doresc copiii si nu ii pot avea. Multi dintr-e ei s-au gandit la adoptie, dar din pacate birocratia de la noi refuza multor copii sansa de a fii fericiti intr-o familie care ii doreste, ii ofera de ce are nevoi cel mai mult..iubire.Poate daca cineva, cine poate sa regandeasca tot sistemul acesta de adobtie, ca tot procedeul sa nu se lungeasca ani de zile, nu am avea nevoie de atatea orfelinate in tara. NU ar mai fii orfani care la implinirea varstei de 18 ani sunt scosi in strada, pentru ca statul nu ii mai tine, si se apuca de tot felu de infractiuni, de dragul de a supravietuii intr-o lume cruda unde nu sunt dorit de nimeni. Felicitari pentru articol, dar mai sunt multe de facut, pentru ca toate sa functioneze cat-de-cat in MINUNATA ROMANIE! O zi buna tuturor.

  7
  0

 • dana pe 2 Apr 2011, 09:48
  O SANSA

  felicitari pentru articol..ma bucur ca exista asemenea oameni marinimosi care iubesc copii..Ma impresionat mai ales povestea Kassandrei..Familia Rotariu a facut un mare bine acestei fetite.

  7
  0

 • ionitalory pe 2 Apr 2011, 07:41
  felicitari!!

  o asemenea fapta rar intalnesti..

  6
  0

 • vilmaristul pe 2 Apr 2011, 07:33
  copii

  uite ca vedetele tot oameni sunt(majoritatea)!

  3
  1

 • Elvira pe 2 Apr 2011, 03:04
  Oameni

  Acestia merita primele noua locuri din topul OAMENILOR DE OMENIE din Romania...Felicitari, sanatate si putere de munca pe mai departe!!

  6
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod