România: 7 vedete în derivă

Teo Trandafir şi Florin Călinescu şi-au pierdut statutul de vedetă TV şi nu sunt singurele exemple de acest fel. Multe dintre starurile din România, lideri de opinie la un moment dat, şi-au pierdut "forţa" mediatică atunci când au decis să-şi schimbe locul de muncă, din diferite motive. Vom vedea în rândurile următoare cum vedete precum Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, Teo Trandafir sau Cristi Tabără nu au reuşit să facă aceeaşi audienţă şi să aibă acelaşi succes după ce au ales să plece din locurile în care s-au consacrat.
Motivele reale ale acestui declin nu sunt foarte clare, singurul lucru ce poate fi afirmat sigur, valabil pentru vedetele care au plecat din Pro TV, este că atunci când s-au rupt de fabrica de staruri creată în postul din Pache, notorietatea lor a avut de suferit.
1 din 8

Teo Trandafir în cădere liberă

A existat o perioadă când divertismentul TV însemna Teo Trandafir. Era reper pentru toţi colegii de breaslă, dar şi pentru opinia publică. Toate acestea s-au năruit în momentul în care, în 2006, a decis să părăsească postul ProTV, cotind-o într-o altă direcţie, "îmbătată" fiind de milionul de euro oferit de Sorin Ovidiu Vântu, pentru preluarea postului TV Romantica. Audienţa emisiunii pe care a prezentat-o aici nu s-a ridicat la nivelul celor pe care le-a făcut anterior, acelaşi lucru întâmplându-se şi cu audienţa postului, lucru care a obligat-o să se mute la Prima TV. Nici aici nu a avut succes, nu s-a regăsit ca lider, iar decizia de a ieşi din lumina reflectoarelor a fost numai o chestiune de timp. De atunci, Teo Trandafir nu a mai realizat nimic notabil în media. A încercat să intre în afaceri, şi-a încercat norocul şi în politică, însă singurul lucru pe care a reuşit să-l obţină a fost o afecţiune gravă şi o internare lungă la clinica AKH din Viena.
23 Februarie 2011
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sandu pe 25 Feb 2011, 13:10
    Ioana :)))

    sorcova vesela :)) esti plecata rau, daca esti Ioana pe care o cunosc eu :)) in sensul bun evident ... te pupa Sandu, din Suceava :))) salutari colegilor de la radio

    0
    0

  • Ioana Rata pe 23 Feb 2011, 15:33
    iar m-ati uitat!

    Eu nu inteleg cum numai in Bucuresti se "produc" vedete !!! De ce nu scrieti niciodata despre mine ? :))) Personal, as avea timp sa va dau si un interviu si ati publica o informatie valabila :)))) Stiti ca la Iasi avem si tramvai ? apropos de o "vedeta" care a trecut prin oras si s-a minunat ca avem tramvai :))

    1
    8

  • Nereida pe 23 Feb 2011, 14:44
    decaderea vedetelor

    Si mie mi se pare un articol de rahat..iar Andreea Marin si Mihaela Radulescu nu mi se pare ca ar fi deloc in deriva...In deriva cred ca era autoarea cand a scris acest articol..

    15
    1

  • emi pe 23 Feb 2011, 11:49
    odata ca niciodata

    Bravo, Alis! Dragii de ziaristi ar trebui mai intai sa invete sa scrie corect romaneste si apoi sa critice!! ...zi de zi articole pline de greseli gramaticale sau de exprimare!!! Unde ati facut facultatea, dragilor??!!

    13
    0

  • criss pe 23 Feb 2011, 11:47
    "o data"

    @alis: cel mai probabil, a intentionat sa scrie "odata", dar deh, limba materna pare sa le fie unora dintre noi... tot mai straina:D

    8
    0

  • Magda pe 23 Feb 2011, 11:43
    Rautacios articol!

    Nu imi place! De ce nu scoateti in evidenta partile bune, ce a facut fiecare? M-am saturat de carcoteala asta romaneasca!

    14
    0

  • Nela Craiu pe 23 Feb 2011, 11:38
    7 vedete in deriva

    Imi pare rau ca va contrazic. Fiecare a prins momentul respectiv intr-o anumita perioada de timp. Au avut o ascensiune frumoasa, dar s-au retras la timp in alte activitati. Ce e mai frumos pentru o vedeta decat sa iesi din scena cu capul sus nu pe usa din spate. Asa au facut si ei si bravo lor caci sunt buni si acum in ceea ce fac.

    15
    0

  • elena popescu pe 23 Feb 2011, 09:29
    ...........

    .........oameni cu valoare care ,la timpu` lor a captivat atentia romaniei,dar ce dureaza o vesnicie?..............acum apar fitzoasele inculte,dara dram de inteligenta si frumoase ca spun ele,...fara oglinda,.....dar ce dureaza o vesnicie?...........si maine e o zi !!

    4
    0

  • Florina pe 23 Feb 2011, 00:56
    ...eroare!

    Imi cer scuze. Am scris gresit numele divelor. Reformulez: Dragusanu & Crudu. Ele sunt stele aflate in plina ascensiune...

    7
    1

  • florina pe 23 Feb 2011, 00:54
    Andreea Marin, a fost o dată o zână

    ...acum VEDETE sunt Bianca Dragusany & Pestritu & Curdu. Daca Andreea Marin nu mai tine sa apara la televizor precum o fac toate analfabetele, atunci spunem ca "steaua ei a cam început să se stingă..". Oricum, cea care semneaza aceste "articole" nu poate sa o ocoleasca pe A.M. Astept urmatorul ATAC!!!

    15
    1

  • alis pe 23 Feb 2011, 00:26
    odata ca niciodata

    Andreea Marin a fost "o data" zana? eu zic ca a fost de mai multe ori.

    2
    12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod