România: 7 vedete distruse de politică

15 Noiembrie 2010
Oana Zăvoranu a încercat "să-l cucerească" pe Vadim, dar nu i-a reuşit. Luminiţa Anghel a cheltuit mulţi bani. Florin Călinescu şi-a pierdut notorietatea. Victor Socaciu şi-a distrus sănătatea. Şi toate astea din cauza politicii.A meritat sau nu?

Acestea sunt numai o parte dintre exemplele negative de vedete care au decis la un moment dat că ar fi mai bine pentru ele dacă ar apărea pe listele vreunui partid politic.

Foto: Mediafax
1 din 8

Oana Zăvoranu, stilist pentru Vadim Tudor

Fosta actriţă de telenovele s-a înscris în PRM, în noiembrie 2007. O asociere ciudată pentru mulţi, explicată astfel de liderul partidului, Corneliu Vadim Tudor:

"Este nevoie de tineri patrioţi şi cu frica lui Dumnezeu şi Oana are toate aceste calităţi. Îşi vede de treaba ei, de familia ei". Promisiunile şi declaraţiile pline de patos au fost date uitării pentru că în vara lui 2008, ”querida” decide să părăsească plutonul din cauza... piercing-urilor şi a tatuajelor.
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • raoul24 pe 17 Nov 2010, 18:06
  nu..nunu

  titlul corect e "7 distruse vazute in politica"

  0
  0

 • Someone a girl pe 16 Nov 2010, 10:54
  fara politica

  Toate aceste femei au cochetat cu politica doar pt a se simti superioare barbatilor insa nu cred ca au facut un mare efort pentru a si lupta sa ajunga in fata datorita politicii. Un alt motiv al intrarii acestora in scena politica a tarii ar fi acela doar pentru as-i face imagine sau a mai ajunge prin tabloide cu fie-ce, si a trece astfel de la rubrica Monden la Politic.https://nebanuita.wordpress.com/

  0
  0

 • suzana pe 15 Nov 2010, 16:51
  easy job

  am gasit in sfarsit ceva care functioneaza usor Tr. mail cu sub. dat si-ti explic

  0
  0

 • luminita pe 15 Nov 2010, 10:44
  vedete in politica?

  Asta demonstreaza inca odata, daca mai era nevoie ca in politica si in fruntea tarii nu intra cei care vor sa faca ceva pentru oamenii acestei tari ci cei care isi cunosc bine interesul lor.

  0
  0

 • Diana pe 15 Nov 2010, 10:12
  La Teo

  Ce prostie ati scris la Teo..cum sa voteze in mod inexplicabil impotriva propriului partid...a votat foarte "explicabil"..era cea mai buna alegere pe care o putea face..pacat ca nu a facut acelasi lucrul si la motiunea care numai ce a fost propusa...asadar lasa...esecul e aici..ca nu a votat impotriva propriului partid.

  0
  0

 • emilia pe 15 Nov 2010, 09:22
  INEXPLICABIL?

  ce vi se pare asa inexplicabil faptul ca Teo a votat împotriva propriului partid, în favoarea moţiunii de cenzură depusă PSD şi PNL?????

  0
  0

 • dianda pe 15 Nov 2010, 09:11
  alesii si alegatorii

  Problema nu este ca aceste"vedete"nu sant de politica,asta se vede cu "cu ochiul liber",de vina pentru evolutia lor in politica sunt numai cei care i-au ales cei care se duc la vot ca sa se razbune pe cei intrati in politica mai de mult si care s-au imbuibat folosind politica drept paravan.Alegatorii nu au inteles ca de alegerea pe care o fac depinde rezolvarea multor probleme care ii intereseaza, ca si politica este o "meserie",iar cei care ajung acolo trebuie sa fie profesionisti in politica nu niste amatori uneori chiar agramati dupa cum s-a vazut, chiar daca uneori ne flutura tot felul de diplome obtinute pe spaga.

  0
  0

 • halla_elektra pe 15 Nov 2010, 08:59
  interesul lor

  o sa ajungem rau tare noi daca nu vine un comunist sa-i dea afara pe astia pe rand,o sa ajungem sa fim condusi de manelisti cred,poate va trebui sa-l votam si pe guta candva pentru un partid...sunt in stare ca doar majoritatea gandesc cat ei.

  0
  0

 • anna pe 15 Nov 2010, 04:55
  vedete in politica

  AU INTRAT IN POLITICA CU SPERANTA CA SE VOR IMBOGATII SI MAI MULT PESTE NOAPTE !1 ASTA A FOST SCOPUL LOR. DIN PACATE NU AU EDUCATIA NECESARA ! MA MIR CA NU A INTRAT SI MARIA CIOBANU IN POLITICA, CU NUMAI 7 CLASE DE EDUCATIE IN VIATA EI !! DAR CINE STIE, INCA NU E TIRZIU, POATE INCERCA ! MACAR STIE SA CITEASCA, DEAJUNS PENTRU ROMANI !! DE ASTA A AJUNS ROMANIA CUM E ACUMA, IN STAREA JALNICA DIN PUNCT DE VEDERE ECONOMIC. TOTI VOR SA FACA POLITICA INSA NU SUNT IN STARE ! TREZITI-VA OAMENI BUNI !! CINE SUFERA ?? CEI CARE IAU ALES !

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod