România: 7 vedete care nu mai sunt pe val. Vezi de ce le-a părăsit publicul!

Ca şi frumuseţea, succesul este trecător. Pentru vedete, acest aspect poate însemna, la un moment dat, sfârşitul carierei şi a vieţii glamour pe care sunt obişnuite să o trăiască. Privind puţin ce se întâmplă în mondenul românesc vom descoperi că există o serie de personaje au dispărut din lumina reflectoarelor sau care, pur şi simplu, nu mai prezintă interes.

Să vedem despre cine este vorba!
1 din 8

Oana Zăvoranu nu mai este luată în seamă

S-a cam săturat lumea de scandalurile cu mama bogată, cu vrăjitoarele şi cu jurnaliştii. În plus, isteria din timpul divorţului şi divulgarea adevăratului motiv al separării de Pepe au cântărit mult la scăderea cotei în ceea ce o priveşte pe fosta divă din telenovele.
A mai existat un bum în momentul în care a debutat scandalul cu vrăjitoarele, dar acesta nu a reuşit, nici pe departe, să atingă notorietatea celorlalte. În acest caz am putea spune că diva şi-a tăiat singură craca de sub picioare, dacă ţinem cont de desele minciunele pe care a încercat să le vândă publicului şi care, până la urmă, au fost demontate. Cea mai scandaloasă este chiar cea referitoare la relaţia extraconjugală pe care a avut-o cu Tudy şi pe care, multă vreme, a negat-o pentru ca până la urmă să spună: "Asta e, m-am îndrăgostit!".
8 Martie 2012
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 28 Mar 2012, 06:07
    bordeanu

    mie imi place foarte mult de bordeanu shi de adela popescu imi place cum joaca in filme cel mai mult in iubire can filme frumoasa telenovela o ador .bravo voua tinetio tot asa miar fi placut k si in realitate sa fiti un cuplu

    0
    0

  • andreea pe 28 Mar 2012, 06:02
    zavoranu

    degeaba de frumusetea ta dak ejti prasta de gura nuj cum te suporta lumea

    0
    1

  • Esca pe 9 Mar 2012, 10:41
    Bordeianu

    Tocmai ca Bordeianu in ultima vreme face mare lucru.Mergeti la teatru sa-l vedeti ce bine joaca. Va rog sa va documentati mai mult cand scrieti articole

    3
    0

  • DDD pe 8 Mar 2012, 13:12
    AAAAA

    Vreau sa citesc articolul,nu reclamele astea idioate la telefoane.

    0
    2

  • LittleMissSunshine pe 8 Mar 2012, 12:47
    Mircea Radu

    Intotdeauna mi s-a parut ca Mircea Radu a fost un om extraordinar de frustrat si fara o personalitate proprie.Mereu parca interpreta un rol si nu a fost niciodata(la TV)el insusi.

    4
    0

  • L3ÓN pe 8 Mar 2012, 04:18
    Bravo lui.......

    Miron s-a reinventat. Nu poti ramane tot timpu' in (tele)vizor, asa ca el a fost in stare sa facă o alta meserie cu mai putina expunere, care poate parea sub cea ce a facut el. Dupa parerea mea astia sunt oamenii puternici, chiar daca " decad " din punct de vedere al carierei, merg mai departe si adapteaza la noua meserie.

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod