România: 7 cupluri de nota 10

Printre atâtea divoţuri şi scandaluri între foşti parteneri, uităm adesea că mai există şi cupluri perfecte printre vedetele de la noi. Andi Moisescu şi Olivia Steer, Monica Davidescu şi Aurelian Temişan sau Cristi şi Adelina Chivu par să fie exemplele perfecte de cupluri fără cusur. Iată şapte cupluri frumoase şi fericite:
1 din 8

Andi Moisescu şi Olivia Steer


Cele două vedete ProTV par să fie cuplul perfect. Sunt frumoşi, celebri, interesanţi şi chipurile lor radiază întotdeauna relaxare şi armonie.
"Am un soţ de poveste, doi copii minunaţi şi cuminţi care nu-mi fac probleme. La noi în casă e mereu armonie şi fiecare zi e o declaraţie de dragoste prin comportamentul lor", a povestit Olivia Steer pentru revista Story. Referitor la povestea de dragoste cu Andi, aceasta a adăugat: "Noi ne-am îndrăgostit la prima vedere. I-am descoperit repede calităţile. E un om de caracter, sufletist şi tandru. Lângă el mă vedeam şi soţie şi mamă".
MAI MULT DESPRE: relatii, vedete, casnicie, cupluri
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 10 Oct 2011, 11:10
    Iarasi ati uitat .....

    ....Pe dragalasii Bogdan si Cristina - matinalii de la OTV si pe minunatii Liana si sotul ei, de la "Bere gratis"! De ce i-ati uitat? Si ar mai fi un cuplu cu cantareata din echipa IQ, prima dintre ele; o fara modesta si retinuta, alaturi de fetita si de sotul ei. Imi cer scuze ca le-am uitat numele. FELICITARI tuturora si sa va dea Domnul, la toti, pe mai departe, sanatate, iubire, armonie, comunicare, altruism, generozitate, tandrete , complicitate si suficienta MINTE, incat sa realizati ca - numai intr-un cuplu implinit - , se dezvolta superb copilasii vostri minunati. Aveti grija, taticilor, si tineti cu cerbicie de "cuib" ca "pasari rapitoare" va dau tarcoale ( fomiste, pitipoance, capuse, analfabete s.a ).! Nu faceti "sa cada leaganul" si nu permiteti nimanui asa ceva ! Dupa o viata de om, am ajuns la concluzia ca - intr-o familie, cu o sotie MEGAFEMEIE si cu spirit crestinesc al familistei - , numai SOTUL este cel care aduce D U R E R E ! Niciodata o astfel de femeie nu va trada ! Nu va dori...."alceva" cum fac masculii ! Deci, vigilenta ! Doamne, ajuta !

    1
    0

  • caroline pe 9 Oct 2011, 21:53
    nu exista...

    sincera sa fiu nu cred sa existe cupluri perfecte.noi vedem imaginea ce o arata in public insa nimeni nu stie cum e viatza lor dincolo de usa casei...in viata nu exista perfectiune.sunt doar cupluri care stiu sa nu-si spele rufele in gura lumii sau sa faca din viata lor un circ tv....BRAVO LOR...

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod