România: 6 vedete la care nu te aşteptai să apară goale în filme

2 din 6

Oana Sârbu, o adolescentă dezinvoltă şi îndrăgostită

Multe au fost pasiunile care s-au născut printre adolescenţi după ce au fost difuzate scenele de amor explicit dintre Oana Sârbu şi Ştefan Bănică, în pelicula "Liceenii rock'n'roll". Sunt mai bine de 15 ani de atunci şi iată că aceste scenele stârnesc şi astăzi controverse, chiar dacă nu au nimic vulgar în ele. "Nu regret c-am filmat-o, dar nici nu mi-a adus vreun plus de imagine, dovadă că tot <<Liceenii>> e cel mai popular film! Poate c-aş mai juca o astfel de scenă dacă mi s-ar propune şi filmul ar cere-o, iar scena ar fi justificată şi profesionist filmată. Totuşi, au trecut aproape 20 de ani de la "Liceenii rock and roll", acum aş fi mult mai pretenţioasă", a declarat Oana Sârbu, pentru Cancan. "Nu mi-a fost uşor pentru că era lume multă în spatele camerei de filmat şi a fost o scenă tehnică, ceea ce a făcut ca lucrurile să nu fie jucate tocmai natural", a continuat artista.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • maria pe 11 Oct 2014, 20:57
  maia morgenstern goală

  Maia Morgenstern a mai apărut goală într-un film maghiar-nu-mi amintesc titlul,nu l-am văzut,dar a rulat la noi,la cinematecă...Dealtfel,în mai toate filmele în care a jucat,această actriță s-a dezbrăcat mai mult sau mai puțin...!

  0
  0

 • Anonim! pe 2 Iul 2012, 23:11
  Filme

  Filmele vechi romanesti nu prea mai sunt difuzate pentru ca multi uita de adevarata lor valoare atunci puteai sa fi mandru cu actorii romani nu ca acuma , regizorul se plimba pe strada si pe care vrea il alege ca atunci parerea mea scolile de teatru nu mai prea au rost , acum daca ai bani si 90% din tine se datoreaza operatiilor esti bun de actor .

  10
  0

 • Maria pe 20 Mai 2012, 12:37
  film

  Filmul este full pe youtube

  14
  3

 • ioana pe 11 Ian 2012, 22:05
  :l

  intr-adevar...filmul Patul lui Procust e foarte interesant si ok...ar fi putut fi cumparat si difuzat

  8
  2

 • Irina pe 11 Ian 2012, 09:01
  Patul lui Procust

  De ce nu a fost niciodata difuzat Patul lui Procust in Romania?

  6
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod