România: 5 vedete care au început anul la spital

Şerban Huidu şi Teo Trandafir au văzut moartea cu ochii şi sunt în continuare sub strictă supraveghere medicală. Însă cei doi nu sunt singurele vedete care au început anul cu stângul, trecând vrând-nevrând pe la camera de gardă. Fie că vorbim despre mâini rupte sau glezne luxate, câteva vedete de la noi au trecut prin clipe de coşmar la început de 2011.

Foto: Mediafax
1 din 6

Şerban Huidu, în comă în Austria

Cârcotaşul de la Prima TV a plecat în Austria ca să se relaxeze şi să se distreze alături de familie, dar a ajuns pe un pat de spital, la Terapie Intensivă, în Innsbruck. Vedeta a avut parte de un accident destul de urât la schi, însănătoşirea sa însemnând câteva zile de comă indusă, câteva săptâmâni de spitalizare şi câteva luni de refacere. Acum este bine, este pe drumul cel bun, însă, după spusele medicilor, recuperarea cere timp şi răbdare.
11 Ianuarie 2011
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elo65 pe 12 Ian 2011, 01:22
    Curaj

    Le doresc din tot sufletul sa se insanatoseasca cat mai repede.

    0
    0

  • Elena pe 11 Ian 2011, 01:52
    Regrete

    Viata e plina de neprevazut ! Pacat de asa un super om ,bun ,generos ,amabil ,cu o fata tot timpul vesela si placuta, sa treaca prin asa suferinte de sanatate ! Sant doar o ascultatoare a multimilor de showuri ale acestei minunate vedete si imi pare sincer rau de ceeace i se intampla ! Ii doresc ,insanatosire grabnica !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod