România: 5 femei care atârnă la braţul bărbaţilor puternici

Vorbim astăzi despre femeia accesoriu. Ne-am obişnuit să discutăm despre piţipoance, femei de carieră, vedete. Combinaţia dintre cele trei, în care proporţiile dintre aceste elemente variază în funcţie de situaţie, se numeşte femeia accesoriu. Obligatoriu aceasta trebuie să fie frumoasă, să fie scumpă - adică să nu se vândă cu puţin - şi să nu prea vorbească. Bărbatul care are nevoie de o astfel de persoană este domnul puternic din punct de vedere financiar, care are nevoie ca o astfel de femeie să certifice în faţa celor din anturajul lui că este în continuare acest macho care este capabil să o cucerească pe cea mai frumoasă femeie.


Oarecum, situaţia din adolescenţă când toţi băieţii doreau o relaţie cu cea mai frumoasă fată din clasă se transpune zeci de ani mai târziu când tânărul nu mai este chiar atât de... tânăr, dar care astăzi are în buzunar bani pentru o maşină de fiţe, nu pentru un suc la cofetărie.
1 din 6

Marinela Niţu, muza lui Miron Cozma

Chiar dacă niciunul dintre ei nu mai este pe valul din anii '90, când Miron Cozma era liderul neînfricat al minerilor, iar ea era muza lui, femeia căreia bărbatul Cozma îi scria poezii, imaginea celor doi vinde şi astăzi. Cei doi se potriveau de minune atunci, aşa cum o fac şi acum însă, evident, la o altă intensitate. Acum Marinela s-a mai îngrăşat, Miron a mai albit... Ea este mai tăcută şi mai operată, el este şi mai virulent şi mai convins că va ajunge preşedintele României. Acum trăiesc la mare, pe spatele prietenilor spun ei, pentru că lui Miron Cozma îi este interzis să intre în Bucureşti. Lui Miron Cozma această întoarcere la iubita lui veşnică, la cea care a suferit atunci când a intrat în inchisoare, la cea căreia îi scria poezii între pereţii răcoroşi ai celulei, nu-i face decât să-i reconstruiască imaginea de macho, de bărbat adevărat, care, dacă-şi propune, reuşeşte să salveze ţara de la dezastru. Probabil că acelaşi efect îl are şi asupra psihicului său care trebuie "minţit" că anii nu au trecut.
6 Septembrie 2011
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lucia pe 6 Sep 2011, 14:03
    maro!

    Mai, maro, ce te zburlisi asa pe limba romana, ca ne tampesti incercand sa urmarim ce ai de spus. Cu virulenta stai bine! Asa, "..combate, frate combate..." dar mai inteligibil!

    4
    0

  • ileana.voicu pe 6 Sep 2011, 10:30
    @mara

    Draga mea, merci pentru comentariu. Din pacate, insa, nu prea am inteles ce ai vrut sa spui, pentru ca-mi este greu sa citesc cuvinte neterminate sau alaturate. Te mai astept. O zi buna

    0
    0

  • mara pe 6 Sep 2011, 06:25
    HALAL ARTICOL

    Mai autoareo,mai citeste si scrie articole corecte.Amalia marea doamna,s-a format la usa lui Nastase,Brigitte are deja 2 masterate si chiar de afost la puscarie---si tu poti intra oricind daca ...din n motive----este o doamnasi o profesionista.Asta nu o sa-l insele pe marele Nasty,cum a facut-o marea Amalia cu neica nimeni de Vasilescu.Altii ca Borcea si Arpad,nu mai judeca tu,ca si tie ti se poate intimpla sa-ti pice ochii dupaaltu si atunci adio tot cde ai aks.Scrii articoltatele de la tarabele di piata Rahova.ii cae si comentar

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod