România: 5 amante care au devenit soţii

Silvia Chifiriuc a reuşit să-l cucerească pe Petre Roman şi nu este singurul exemplu. Adriana Petrescu - actuala soţie a fostului internaţional Dan Petrescu, Ioana Tăriceanu - actuala soţie a fostului prim ministru Călin Popescu Tăriceanu, Diana Lăscărescu - noua doamnă Mobexpert sau Oana Lis.

Cele cinci doamne au fost mai întâi amantele acestor bărbaţi de succes, potenţi financiar, pentru ca mai apoi să devină soţii cu acte în regulă.

Foto: Mediafax
1 din 6

Silvia Chifiriuc "s-a impus" în faţa Mioarei Roman

Artista, despre care nu se mai ştiau foarte multe lucruri despre activitatea ei profesională, a reapărut în atenţia mass-media în momentul în care s-a afişat la braţul fostului prim-ministru Petre Roman.

Pe lângă diferenţa de vârstă evidentă dintre cei doi, isteria generală a fost provocată de faptul că, în perioada respectivă, Petre Roman era căsătorit de peste 30 de ani cu Mioara Roman. De la statutul de amantă până la cel de soţie a mai fost un singur pas: Silvia Chifiriuc şi Petre Roman s-au căsătorit în vara anului trecut.
12 Noiembrie 2010
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • radu pe 13 Nov 2010, 21:19
    pentru dya si gya

    am impresia ca nu stiti in ce secol traiti dragelor cred ca ati cam ramas un pic cam intre cele doua razboae asa ca aveti dreptul la pareri dar nu sa dati indicatii pretioase la alti ce au de facut mai mult deatita voi ati uitat ca nu mai traeste ceausescu sa stati la coada si sal vedeti pe el pe toate paginile poi imi pare rau daca aveti asa pareri mai bine le tineti pentru voi doua si presa lasa sa scrie ce vor muschi lor ca deaceea chear foarte bine fac ca sa se vada ca este libera si nu mai este impusa daca chear nu va place in romania asa asa cum este democratie nui nimica am eu o cunostinta si va pot rezolva de o viza pentru china drum bun si dezabonare sanatoasa

    0
    0

  • gaby pe 13 Nov 2010, 03:17
    toate sunt omenesti.....

    cui nu-i place sa nu citeasca.... fetelor ! de ce sa fugiti de realitate ? nimic nu este vesnic !!! barbatii sunt de vina dintr-un punct de vedere , dar de ce pleaca ???? doamnelor nu fiti plictisitoare , motivati-va si fiti sexi, placute, inovative..... si domnii nu vor pleca spre alte orizonturi..... face sens ? da, este si chestie de noroc. una peste alta toate fac parte din viata si nu va suparati pe articole ADEVARATE !

    0
    0

  • gya pe 13 Nov 2010, 00:16
    de acord cu Dya

    INTR-ADEVAR RIDICOL! am aceeasi remarca fata de acest site eva.ro, din ce in ce mai slab, cu articole extrem de superficiale, bazate pe can-can, scandaluri si, in primul rand, pro incultura. Ba inca, cu acest articol de mai sus ce vreti sa insinuati? cat de bine fac aceste "DOAMNE" care strica casnicii fondate pe zeci de ani de convietuire si cu copii de varsta lor? Acestea sant invatamintele promulgate de mass media romaneasca tineretului din Romania? Pentru ca acest site este accesat mult mai mult de tinerele de 15-20 de ani decat de cele care au o minte coapta si stiu sa discearna intre bine si rau, care in baza unei culturi acumulate in ani, nu vor citi si nu se vor inscrie niciodata la asemenea newsletter. Sant atatea lucruri frumoase, informatii deosebit de interesante pe care se pot scrie articole deosebite, incat nu inteleg aceasta nevoie de "gunoi informational" din partea mass mediei romanesti. RUSINE.

    0
    0

  • Dya pe 12 Nov 2010, 12:25
    Ridicol!!!!!!!!!

    Voi chiar nu cititi deloc comentariile din fiecare zi? Chiar sunteti ridicoli,de toata jena cu genul asta de articole de tot rahatul( vedete urate,amante de toate felurile,cum sa ne ducem la toaleta in functie de zodie si etc!!!!) De azi si eu ma voi dezabona de la acest newsletter de toata jena!!! Rusine ca nu ia nimeni atitudine.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod