Rihanna este însărcinată. Cântăreața așteaptă primul copil cu iubitul său, rapperul A$AP Rocky

Cântăreața americană nu a anunțat oficial marea veste, însă și-a arătat cu mândrie burta în timpul unei plimbări în New York cu iubitul său, rapperul A$AP Rocky.

Artista în vârstă de 33 de ani, care este una dintre cele mai bogate femei din lume datorită brandului său de cosmetice și lenjerie intimă, Fenty, este însărcinată cu primul său copil.

Cuplul a fost fotografiat în New York în acest weekend, iar Rihanna a ales pentru o plimbare prin zăpadă o ținută nonconformistă.


În ciuda temperaturii scăzute, vedeta a purtat o geacă roz lungă, descheiată, sub care nu purta bluză sau top, astfel încât burtica de gravidă era foarte vizibilă. Cântăreața a completat ținuta cu o pereche de jeanși largi supradimensionați și coliere lungi.

Într-una dintre imagini, realizate în Harlem, cartierul din New York în care a copilărit A$AP Rocky, rapperul o săruta pe frunte pe viitoarea mămică.

În luna mai a anului trecut, A$AP Rocky a vorbit despre relația lui cu Rihanna și a spus despre artista originară din Barbados că este iubirea vieții lui. Întrebat cum se simte într-o relație, el a declarat „Mult mai bine. Este mult mai bine atunci când îți găsești aleasa. Face cât un milion de alte femei. Atunci când știi, știi. Ea este aleasa”.

În ceea ce privește rolul de tată, Rocky, în vârstă de 33 de ani, a spus că a avea o familie face parte din destinul lui. „Cred că aș fi un tată uimitor, incredibil. Aș avea un copil foarte cool”, a declarat el.


O sursă a confirmat pentru People în noiembrie 2020 că Rihanna și A$AP Rocky formează un cuplu, după ce au fost prieteni ani la rând. Zvonurile despre o posibilă relație între ei au apărut după ce Rihanna s-a despărțit de fostul său iubit miliardar, Hassan Jameel, în ianuarie 2020. În luna iulie a aceluiași an, ea l-a inclus pe Rocky în campania sa de promovare pentru Fenty Skin, iar ulterior au acordat împreună câteva interviuri pentru a promova colaborarea.

Rihanna a vorbit în trecut despre planurile sale de a-și întemeia o familie, declarând în martie 2020, pentru Vogue Marea Britanie, „că viața este prea scurtă”. 

„Nu ai prea mult timp astfel încât să tolerezi prostii. Când este copleșit, trebuie să începi să elimini chestii. Iar eu sunt copleșită prea des”, a spus ea la acea vreme. 

„Știu că voi dori să trăiesc diferit”, a spus artista, adăugând că în următorii zece ani se vede având trei sau patru copii, indiferent dacă va avea sau nu un partener de viață.

„Cred că societatea mă face să simt ceva de genul 'O, ai înțeles greșit...' Îți minimizează statutul de mamă dacă nu există un tată în viața copiilor tăi. Dar singurul lucru care contează este fericirea. Este singura relație sănătoasă dintre un părinte și un copil. Singurul lucru care crește un copil cu adevărat este iubirea”, a declarat artista.

Rihanna a devenit în 2021 cea mai bogată cântăreță din lume, cu o avere estimată de Forbes la 1,7 miliarde de dolari. Se clasează pe locul doi după Oprah Winfrey în topul celor mai bogate femei din industria de entertainment. Cea mai mare parte din averea sa, aproximativ 1,4 miliarde de dolari, provine din valoarea companiei Fenty Beauty, din care artista deține 50%. O altă sursă importantă de venit este brandul de lenjerie intimă Savage x Fenty, companie estimată la 270 de milioane de dolari.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
31 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod