„RICHARD VREA O A DOUA ŞANSĂ” – Interviu cu actorul Pascal Elbé, interpretul lui Richard Millot din serialul O singură șansă

Serialul dramatic francez O singură șansă, care poate fi urmărit numai la DIVA marțea, la ora 21:00, urmărește lupta unei mame care încearcă să își găsească fiica răpită, după ce i-a fost ucis și soțul.
O singură șansă (titlul original: Une chance de trop) este creat de scriitorul american Harlan Coben, după romanul său omonim, produs de TF 1 în Franța și îi are în distribuție pe Alexandra Lamy, Pascal Elbé, Lionel Abelanski, Charlotte des Georges, Hippolyte Girardot, Didier Flamand, Frédérique Tirmont și alții.

Carismaticul Pascal Elbé îi dă viaţă misteriosului Richard, complicele lui Alice în această aventură plină de suspans și neprevăzut. Specialist în actorie şi regie, actorul a urmărit filmările cu un ochi de specialist.

De ce ai spus „Da” rolului din „O singură şansă”?


Ştiu bine universul lui Harlan Coben şi eram curios să văd cum va fi transpus acesta pe ecran.
Când am primit primele pagini de scenariu am fost captivat. Scriitura  lui Coben dă dependenţă, de la primul episod am vrut să ştiu deznodământul: semn care e mereu clar! Nu mai lucrasem niciodată cu producătorul Sydney Gallonde, nici cu regizorul François Velle, dar viziunea lor în legătură cu acest proiect şi entuziasmul lor m-au sedus. Cu Harlan, au reuşit să creeze o sinergie frumoasă, pe care am trăit-o în grup timp de 4 luni. Pentru mine, această experienţă a fost un interludiu frumos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod