Rețeta de smoothie anti-aging cu ciocolată folosită de Jennifer Aniston în fiecare dimineață

Actrița în vârstă de 52 de ani arată la fel de bine ca la 20, ceea ce intrigă pe toată lumea. Oare cum reușește să aibă o piele atât de fină și o siluetă atât de armonioasă?
Inainte sa te compari si sa te simti inferioara, adu-ti aminte ca fiecare corp este unic. Nu trebuie sa arati la fel ca nimeni pentru a fi frumoasa, sanatoasa si echilibrata. Valoarea ta ca persoana nu este definita nici de felul in care arati, nici de numarul tau de kilograme sau de varsta pe care o ai.

Dupa acest reminder, sa ne indreptam putin atentia spre Jennifer Aniston. Simpatica actrita din Friends povesteste ca a avut o copilarie foarte echilibrata, pe care poate ca nu a apreciat-o la momentul respectiv.
Jennifer povesteste ca mama ei era o fana a mancarii sanatoase si nu o lasa sa manance lucruri care i-ar fi putut dauna.

Jennifer Aniston: „Faza mea de rebeliune a inclus cereale dulci la micul dejun, nu alcool, tigari si petreceri”

Actrita povesteste ca meniul ei din copilarie includea paine cu tot felul de germeni, terciuri de ovaz si alte alimente naturale si sanatoase. Cand s-a mutat singura la varsta de 20 de ani, ea a inceput sa isi cumpere cereale din comert pentru micul dejun, pe care le manca alaturi de lapte.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod