Regina Elisabeta a încurajat-o pe Meghan Markle să se împace cu tatăl ei, dezvăluie un expert regal

Regina Elisabeta a II-a a încercat să o convingă pe Meghan Markle să-și refacă relația cu tatăl său, Thomas Markle.
„Regina a observat cat de nociva este situatia dintre Meghan si tatal sau si a vorbit cu Meghan despre asta. A incurajat-o sa vorbeasca cu Thomas”, a dezvaluit specialistul in monarhie Katie Nicholl in noua sa carte, „The New Royals”.

O sursa regala i-a spus lui Nicholl ca Regina credea ca „toata situatia cu Thomas Markle a fost gestionata prost si daca lucrurile ar fi fost facute diferit, ar fi iesit mai bine.”

Thomas, fost director de lumini pentru telenovele si seriale TV, ar fi trebuit sa-si conduca fiica la altar, la nunta acesteia cu Printul Harry, dar apoi s-a razgandit inclusiv cu privire la participarea sa la nunta.
Schimbarea a survenit dupa ce au aparut fotografii cu el in timp ce i se luau probe pentru un costum si avea in apropiere carti despre Marea Britanie.

El a recunoscut ulterior ca a colaborat in secret cu un paparazzo pentru a pune in scena fotografiile si a renuntat sa mai participe la ceremonie. La scurt timp dupa aceea, a suferit o operatie pe cord.

„Ceremonia a fost superba si a intrat in istorie. Voi regreta mereu ca nu am putut sa fiu acolo si ca nu am putut sa-mi tin fiica de mana”,
a spus Thomas despre nunta, pe care a urmarit-o la televizor, din pat, in timpul recuperarii dupa operatie.
Citește continuarea pe andreearaicu.ro
6 Octombrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod