Raluca Lăzăruţ a participat la Festivalului M de la Nurburgring

Raluca Lăzăruţ, prezentatoarea Ştirilor Kanal D, a fost prezentă recent la Nurburgring, în cadrul Festivalului M, care se desfăşoară anual în Germania. Circuitul se mai numeste şi “Iadul Verde”, tocmai pentru că este considerat cel mai solicitant şi periculos traseu din lume.

“A fost o experienţă inedită, una dintre acele întâmplări care te fac să respiri cat pentru un an întreg. Festivalul M. nu înseamnă doar cai putere, adrenalină, un spectacol automobilistic şi maşini frumoase, ci şi o vacanţă  atipică, ce conţine distracţie, muzică live, mâncare tradiţional germană şi, bineînţeles, celebra cursă de 24 de ore de la Nurburgring”, a spus Raluca Lăzăruţ.

Am avut ocazia să văd din elicopter cum se întrec maşinileRaluca Lăzăruţ
Pentru frumoasa ştiristă, pasiunea pentru caii putere a început odată cu vizionarea filmului “Rush”.
“După ce am văzut filmul acesta, mi-am dorit să văd Nurburgringul! M-am îndrăgostit de Formula 1 a anilor ‘70, în care suspansul şi adrenalina erau la cote ameţitoare, în care nu existau mijloace de comunicare între pilot şi echipă în timpul cursei, şi în care era posibil ca pilotul să treacă linia de sosire fără să ştie că a devenit campion mondial”, a adăugat ştirista.



Raluca Lăzăruţ a avut ocazia să urmărească această cursă de la înălţime, dar şi să simtă adrenalina chiar din zona boxelor.

“Festivalul M îţi oferă posibilitatea să urmăreşti cursa într-un mod cu totul special, aşa că am avut ocazia să văd din elicopter cum se întrec maşinile. Peisajul pe care îl puteam cuprinde cu ochii de la înălţime nu poate fi uitat. Astăzi, cursele sunt în continuare spectaculoase. Am avut ocazia să stau la boxe şi să particip la întreg ritualul de schimbare a pilotului, a roţilor, de alimentare a maşinii...”, a mai povestit Raluca Lăzăruţ.

17 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod