Prințul George se enervează când vede gunoaie aruncate la întâmplare

Ducele de Cambridge a dezvăluit că fiul lui nu înțelege de ce oamenii continuă să distrugă planeta.
Avocat neconditionat al protejarii mediului si luptei impotriva schimbarilor climatice, Printul William spera ca povara pe care o duce astazi sa se mai usureze pana cand va cadea, peste cativa ani, pe umerii printilor George, Charlotte si Louis, relateaza People.

Printul William a declarat pentru BBC ca fiul lui cel mare, George, in varsta de opt ani, a inceput deja sa inteleaga foarte clar modul in care oamenii distrug planeta. Ducele de Cambridge a mai spus ca spera ca Printesa Charlotte (sase ani) si Printul Louis (trei ani) sa nu aiba atat de timpuriu aceleasi ingrijorari puternice despre schimbarile climatice.

Experienta care l-a bulversat pe George


William a spus ca George este „extrem de constient, mai mult decat cei doi frati in acest moment”. El a povestit ca recent acesta a devenit confuz si s-a suparat cand a participat la o activitate scolara de strangere a gunoaielor, iar a doua zi a vazut ca in locul respectiv au aparut alte deseuri.

„Charlotte este un pic cam mica, inca nu-si da seama, iar Louis se joaca tot timpul pe afara – el traieste numai afara.
Dar cred ca incep sa-si dea seama incet ca aceste lucruri conteaza, insa cand esti tanar vrei doar sa te distrezi”, a spus Printul William. 
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

20 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod