Povestea de iubire dintre Neal McDonough și Ruvé: „Nu voi săruta nicio altă femeie, pentru că aceste buze sunt doar pentru o singură femeie“

Se spune că celebritatea schimbă oamenii, dar Neal McDonough a rămas același.
Își iubește familia mai mult decât orice altceva și, deși este o mare vedetă și are un program foarte încărcat, nu pierde nicio șansă de a-și răsfăța copiii sau de a-și face soția să se simtă iubită.

Capacitatea lui Neal de a găsi echilibru între familie și viața profesională ar trebui să-i inspire pe mulți.

Neal McDonough provine dintr-o familie deloc celebră


Tatăl său a cunoscut-o pe mama sa când lucra la uzina locală Ford. Ulterior, a intrat în imobiliare și a cumpărat un mic hotel pe Cape Cod, unde a crescut Neal.

Tatăl lui Neal i-a insuflat o etică onorabilă a muncii și i-a spus: "Dacă muncești din greu, vei obține un succes enorm."

Fiind cel mai mic dintre cei 6 copii, a fost întotdeauna o bucurie pentru el să-și facă frații mai mari să râdă.

Din cauza dislexiei sale, era groaznic la matematică și citit, dar era fantastic în a-i face pe alții să râdă.

Cum a început totul: călătoria lui Neal pentru a deveni actor


A mers la Barnstable High School, apoi la Universitatea Syracuse, unde s-a alăturat frăției Sigma Chi și a obținut diploma de licență în Arte Frumoase în 1988.

I s-a oferit o bursă uriașă pentru a juca baseball la facultate, dar a ales să meargă la actorie.

A câștigat premiul pentru cel mai bun actor în film dramatic în 1991 pentru rolul din Away Alone. Primul său film, Darkman, a fost difuzat în 1990, iar apoi au urmat numeroase emisiuni TV și filme precum Boomtown, Star Trek: First Contact, Minority Report, Walking Tall și The Hitcher.

Mai mult, a primit feedback pozitiv pentru personajul său celebru, răufăcătorul Damien Darhk, din serialul Arrow.

În plus, înainte de a-și întâlni soția, intenționa să pună capăt carierei sale de la Hollywood, a dezvăluit el. El a plănuit să se întoarcă la Cape Cod, să lucreze la motelul părinților săi și la teatrul local.

Apoi a primit un telefon de la Steven Spielberg prin care a fost solicitat la o audiție pentru Band of Brothers și jocul a reînceput.

Neal McDonough și Ruvé Robertson s-au întâlnit în 2000


În 2000, când Neal filma pentru Band of Brothers, cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut întâmplător.
El spune că s-a îndrăgostit de soția sa, Ruvé, de cum a văzut-o

La momentul în care s-au întâlnit, el se vedea deja cu altcineva când și-a sunat iubita de atunci și i-a spus: "Îmi pare rău, dar relația nu va mai merge între noi. Tocmai am întâlnit-o pe femeia cu care mă voi căsători."

În 2003, McDonough și Ruvé s-au căsătorit


Ruvé și Neal s-au căsătorit pe 1 decembrie 2003, la 3 ani după ce s-au cunoscut. Nunta lor a fost frumoasă, iar luna de miere a fost foarte distractivă. A avut loc în Cape Cod, Londra, Africa de Sud, Santa Barbara și alte locuri timp de 7 săptămâni.

El încă arată cât de mult își iubește soția prin postările sale pe Instagram. La cea de-a 13-a aniversare a nunții, el a postat un mesaj minunat în care spunea că s-a căsătorit cu cea mai bună prietenă, iubită și parteneră de viață.

Soții McDonough au marcat până acum 20 de ani de căsnicie și încă continuă cu viața lor minunată alături de cei 2 băieți și 3 fete pe care le au împreună.

Au 5 copii împreună și duc o viață fericită


Dintre cei 2 băieți și 3 fete, primul lor copil a fost Morgan Patrick McDonough, apoi l-au avut pe cel de-al doilea copil, Catherine Maggie McDonough.


După câțiva ani, s-a născut al treilea copil al lor, o fiică pe nume London Jane McDonough.

Apoi a venit pe lume Clover Elizabeth McDonough, iar mai târziu cel mai mic copil al cuplului, James Hamilton McDonough, a fost primit în familie.

Așadar, familia de 7, care locuiește în LA, duce o viață fericită împreună.

După ce s-au căsătorit, Neal McDonough a refuzat să mai joace în scenele în care trebuia să sărute altă femeie


Așa că, în drumul său spre a deveni actor, a spus clar că pe primul loc se află credința lui. De fapt, nu a jucat niciodată în scene nepotrivite în toată cariera lui de 30 de ani.

Chiar și după ce au fost căsătoriți atâta timp, actorul își iubește soția mai mult decât orice. El a spus: "Nu voi săruta nicio altă femeie pentru că aceste buze sunt doar pentru o singură femeie"

A fost concediat din Scoundrels pentru că a refuzat să atingă buzele altcuiva în afară de ale soției sale


Unii l-au înțeles și i-au respectat convingerile, alții nu.

McDonough a spus că politica sa de "fără scene de dragoste" l-a costat un rol în serialul ABC Scoundrels în 2010.
El refuzat să filmeze scene pasionale cu actrița Virginia Madsen, pentru că i-a fost loial soției sale. Oamenii spun că această mișcare l-a costat 1 milion de dolari.


Sursă: brightside
Foto: hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod