Povestea de dragoste dintre Joe Jonas și Sophie Turner. Un diamant uriaș, două nunți, doi copii și... un divorț

Fără îndoială, divorțul dintre Joe Jonas și Sophie Turner a venit ca un trăznet pentru fanii acestora.
Joe Jonas, în vârstă de 34 de ani, și Sophie Turner, în vârstă de 27 de ani, au decis să se despartă după 7 ani de relație și 4 de căsnicie.

Joe Jonas a depus deja cererea de divorț, unde se menționează că "mariajul dintre părți este iremediabil destrămat".

Cei doi au două fiice, pentru care se solicită custodie comună, dar și un acord prenupțial care urmează a fi aplicat.

Despărțirea momentului la Hollywood


Cântărețul de la Jonas Brothers și actrița din Game of Thrones au confirmat separarea printr-un mesaj identic pe conturile lor de Instagram:

"După patru ani minunaţi de căsnicie, am decis de comun acord să punem capăt mariajului nostru pe cale amiabilă. Există multe naraţiuni speculative cu privire la motive, dar, cu adevărat, aceasta este o decizie unită şi sperăm sincer că toată lumea poate respecta dorinţele noastre de intimitate pentru noi şi pentru copiii noştri".

Cum a început relația lor


Cântărețul Joe Jonas și vedeta din Game of Thrones Sophie Turner au început să se întâlnească în 2016.

Relația lor a început cu un schimb de mesaje pe Instagram și, după ce au vorbit câteva săptămâni, s-au întâlnit și în realitate, la Londra.

"Ne urmăream unul pe celălalt pe Instagram și mi-a trimis un mesaj direct într-o bună zi, din senin.", a spus Sophie.

Turner și Jonas s-au întâlnit la un bar local din Camden, Marea Britanie. Actrița a spus că a fost sceptică la început, așa că și-a adus câțiva prieteni ca rezervă în cazul în care întâlnirea s-ar fi dovedit un eșec.

Turner a continuat spunând că s-a întâlnit cu Jonas la un "bar local, murdar, cu muzică grozavă" și că au vorbit "ore în șir".

Ea a adăugat: "Nu a fost smal talk, totul a decurs atât de relaxat.

Și în curând am fost ca nedespărțiți. Am plecat în turneu cu el".

Cuplul a fost văzut pentru prima oară împreună într-o postare a unui prieten de Halloween. Imediat apoi, au fost surprinși îmbrățișându-se la un concert King of Leon. De atunci, turneul întâlnirilor romantice a început, iar cuplul era văzut tot mai des împreună la plimbare sau în cluburi.


Cumva, în 2017, vine o confirmare oficială a relației lor, când Turner a distribuit o fotografie cu Jonas pe Instagram. Imediat după aceea a urmat valul de întrebări, însă cei doi au încercat să păstreze lucrurile private și să nu spună nimic despre relația lor. Au participat la mai multe evenimente importante, însă de fiecare dată au păstrat distanța pe covorul roșu.

Fratele mai mic a lui Joe, Nick, a fost cel care i-a dat în vileag, postând o fotografie cu ei.

Abia în vara anului 2017, Turner a vorbit despre relația lor într-un interviu pentru Marie Claire. La acel moment, deja își cunoscuseră unul altuia familiile.

"Sunt într-o relație, dar este o relație foarte privată", a declarat ea pentru Times of London pe 1 iulie.

De asemenea, a vorbit, în general, despre modul în care viața ei s-a schimbat recent, probabil în legătură cu relația ei cu Jonas.

"Sunt mai fericită cum n-am mai fost de foarte mult timp"

Logodna lor i-a luat pe toți prin surprindere

În octombrie 2017, logodna lor a fost anunțată pe Instagram cu o fotografie a mâinii lui Turner cu un inel cu diamante.

"Am spus da", a scris Turner.

Jonas i-a distribuit fotografia spunând: "Ea a spus da".

Prietenii și familia i-au felicitat, iar fanii și publicațiile din întreaga lume au luat foc.



Ulterior, cuplul a organizat o petrecere de logodnă plină de celebrități, cu o listă de invitați care includea vedete precum modelul Ashley Graham, Ansel Elgort și Tom Holland.

Turner a numit logodna ei "frumoasă", dar a spus că căsătoria ei cu Jonas nu va fi cel mai grozav lucru care i se va întâmpla vreodată.

"Există această concepție greșită ciudată că a fi căsătorit este cel mai grozav lucru care ți se va întâmpla vreodată", a spus actrița pentru Marie Claire în 2018. "Dar cariera mea este ceva pentru care lucrez și, când obțin ceva, am sentimentul că acesta este cel mai grozav lucru pe care îl voi face în viața mea".

Ea a explicat, spunând: "Este minunat să fii logodită. Nu ca și cum aș fi reușit ceva, dar mi-am găsit persoana, ca și cum aș găsi o casă pe care o iubesc și în care vreau să rămân pentru totdeauna. Există un sentiment de pace care vine odată cu găsirea alesului. Dar există un impuls care vine cu cariera ta."

În martie 2019, Turner, Chopra și Danielle Jonas (soția lui Kevin) au apărut în videoclipul lui Jonas Brothers pentru melodia "Sucker".

Turner a spus că Jonas a ajutat-o ​​să treacă printr-o criză de identitate și să depășească ani de depresie.

Pe 1 mai 2019, Joe Jonas și Sophie Turner s-au căsătorit în Las Vegas, Nevada


A avut loc la A Little White Wedding Chapel, după decernarea premiilor Billboard Music Awards, la care au cântat Jonas Brothers. Nunta a fost oficiată de un imitator al lui Elvis Presley. Apoi, în sfârșit, au apărut împreună pe covorul roșu la Met Gala.

Cântărețul a spus că relația cu Turner l-a făcut să-și dorească să fie un "om mai bun".

În iunie 2019, s-au căsătorit pentru a doua oară, iar fastuoasa ceremonie a avut loc în Franța


Jonas a explicat că au ales acea destinație pentru că este "teren reciproc" pentru ei.

"Am petrecut mult timp în Franța împreună", a spus el.

"De asemenea, se întâmplă să fie unul dintre cele mai romantice locuri din lume".

Li s-au alăturat la nuntă membrii familiei, inclusiv Nick Jonas, soția sa Priyanka Chopra, modelul Ashley Graham, precum și co-starul lui Turner din "Game of Thrones", Maisie Williams, care a fost domnișoară de onoare.

Primul copil era pe drum


În februarie 2020, mai multe publicații au răspândit zvonul conform căruia Turner și Jonas așteptau primul lor copil. Cei doi nu au confirmat știrea, dar au fost surprinși cumpărând haine pentru copil,

În iulie 2020, Sophie a născut primul copil al cuplului. TMZ a raportat pentru prima dată că cele două vedete au devenit părinții unei fetițe pe nume Willa, născută în Los Angeles.

"Sophie Turner și Joe Jonas sunt încântați să anunțe nașterea bebelușului lor", a declarat un reprezentant al lui Turner într-o declarație pentru Insider.

Între timp, cei doi au avut numeroase apariții publice împreună, dar și schimburi frecvente de declarații de dragoste pe rețelele sociale.

A urmat și cel de-al doilea copil


În iulie 2022, cei doi au devenit părinții celui de-al doilea copil al lor, o altă fetiță.

"Joe și Sophie sunt bucuroși să anunțe venirea pe lume a fetiței lor"
, au declarat reprezentanții cuplului pentru People într-un comunicat.

Până de curând, cuplul a lăsat să se înțeleagă că nu există nicio problemă


În februarie 2023, Joe a felicitat-o pe Sophie cu ocazia zilei sale de naștere, iar în august 2023, Turner a fost surprinsă aplaudându-l și sărutându-l pe Jonas cu ocazia evenimentului de deschidere a turneului Jonas Brothers.

De asemenea, l-a felicitat pe Instagram de ziua lui pe 15 august.

Cu toate acestea, au existat semne de avertizare care au fost ignorate


Tot în august, Turner și Jonas și-au vândut conacul din Miami pentru 15 milioane de dolari, la doi ani după ce l-au cumpărat.

La câteva zile distanță, pe 3 septembrie 2023, apare zvonul că cei doi urmează să divorțeze, după doar 4 ani de mariaj. Spre dezamăgirea fanilor, cuplul a confirmat nefericita veste.

 

Sursă: www.insider.com
           www.today.com
           www.brides.com

6 Septembrie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod