Paris Jackson, un copil celebru cu o viaţă chinuită. Imagini inedite!

Dorul de tată a mistuit-o pe adolescenta Paris, iar presiunea la care a fost supusă a fost prea mult pentru tânără. Paris a cedat, iar rezultatul putea fi fatal. Fiica în vârstă de 15 ani a cântăreţului Michael Jackson a fost spitalizată miercuri, 5 iunie, la Los Angeles după ce a încercat să se sinucidă.

Motivul tentativei de suicid pare a fi tensiunea în care trăia adolescenta cauzată şi de atmosfera de la şcoala privată la care este înscrisă. Familia Jackson a luat decizia de a o retrage de la această instituţie, după ce adolescenta a fost agresată verbal, în mai multe rânduri, de un grup de colege răutăcioase. Tânăra, al cărei tată a murit în 2009, a încercat să-şi taie venele, potrivit unei surse apropiate de familia Jackson: "A simţit nevoia de a-l avea pe tatăl ei alături de ea (...) A fost deja tratată în trecut pentru depresie, iar acest gest seamănă cu un adevărat strigăt de ajutor".

După moartea lui Michael Jackson în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 83 de ani, a fost numită tutorele copiilor starului, conform dorinţei acestuia, exprimată în testamentul său. Bunica celor trei împarte custodia copiilor cu vărul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, după ce Katherine Jackson a fost dată dispărută, în luna iulie a anului trecut. Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate. Avocatul John Branca şi producătorul muzical John McClain au fost numiţi administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri, notează Mediafax.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

Atât pe vremea când celebrul ei tată trăia, cât şi după moartea acestuia, cei trei copii ai starului au avut o viaţă agitată, urmărită cu atenţie de către presă. Iată câteva imagini din viaţa adolescentei.
1 din 10

Paris a intrat în viaţa lui Michael Jackson în aprilie 1998, după ce Debbie Rowe a născut. Debbie Rowe este de asemenea şi mama lui Prince Michael, născut în 1997. Cel de-al treilea copil al starului, Prince Michael II, s-a născut în 2002 dintr-o mamă surogat, a cărei identitate nu este cunoscută.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bebe pe 15 Iun 2013, 21:15
    Imposibil de a vedea pozele din cauza reclamei

    Este regretabil acest mod de reclama agresiva; Tot timpul pozele erau taiate de reclama miscatoare care acopereau copilul starului. Multumesc pentru verificare. O zi buna!

    6
    1

  • hogas gabriela pe 15 Iun 2013, 17:59
    curaj paris

    michael avea dreptate cand stia ce e mai bine pentru copii lui si el ia educat CEL MAI BINE NIMENI NU O VA FACE LA FEL,DOAR POATE MAMA .Y LOVE YOU PARIS,PRINCE MICHAEL,BLANKET SCUMPILOR.

    5
    1

  • hogas gabriela pe 15 Iun 2013, 17:51
    nimeni nu_l va putea inlocui pe tatal lor niciodata

    inca odata se dovedeste faptul ca michael avea dreptate,oamenii sunt cruzi,el isi iubea enorm copii,lucrul care pe el la implinit ca om erau viata lui.paris ai incredere ca totul va fi bine,si nu ui ta ca nu esti singura.curaj pe mai departe.imi doresc ca acest mesaj sa ajunga si la tine in traducere.y love you sooooooo moooch////............

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod