Oana şi Pepe: de la dragoste la ură

Oana Zăvoranu şi Pepe au fost împreună aproape opt ani. Anul acesta plănuiseră să se căsătorească, iar naşii lor urmau să le fie Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană. Păreau să formeze cuplul care va rămâne împreună până când moarte îi va despărţi, dar nu a fost să fie aşa. Se spune că o dragostea pasională nu se poate termina decât la fel de pasional cu ură, o ură care pare să fi uitat ce înseamnă respectul şi stima de sine.

Află cum iubirea pasională dintre Oana şi Pepe a sfârşit cu un scandal monstru.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bea pe 28 Mar 2011, 12:37
    Pepe

    Pepe s-a saturat sa astepte averea de la Marioara asa ca isi arata adevarata fata si caracterul.

    0
    1

  • Mary,,, pe 27 Mar 2011, 22:52
    Rufele murdare se spala in familie..

    Nu.... in public! Oana este o fiinta colerica, rea fara bun simt.Are un vocabular de Ferentari,,,, Vorbeste asa de frumos ! Numai la cort mai gasesti asa exprimare! Unele ca aceasta, nu stiu sa iubeasca, sa respecte omul de langa ele!! .Cei 6-7 ani de acasa ii lipsesc poate a fost lipsa la orele de educatie! E pacat de anii pierduti de PEPE, langa un asa speciment! Sa fiu barbat mie nu mi ar trebui o asa persoana ,nici de bona pt, copii!

    1
    1

  • mica pe 26 Mar 2011, 10:58
    oana

    Nu mi-a placut Oana niciodata, este prea agitata, instabila. Pepe s-ar potrivi cu o fata linistita, draguta ( naturala - fara silicoane, etc),care sa faca si copii nu numai publicitate de prost gust! Calmeaza-te Pepe si multa bafta-n viitor !

    7
    2

  • lucia pe 26 Mar 2011, 10:33
    pt X-pertul..in ..gramatica!!!

    Dupa, o sa radem de analfabeti ca tine.

    6
    3

  • X-pertul.. pe 26 Mar 2011, 05:37
    ...despre viitor si beneficiile lui.....!!!!

    ....spectacolul continua,nasii sint in extaz,fraierii devoreaza presa si ''happy-Maruta''....slab ,banii nu au miros!!!!! sa vina de oriunde.....-dupa ce o sa face-ti??????

    2
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod