Oana Roman, o vedetă tragică, prinsă între diete ratate şi bărbaţi aidoma

24 Februarie 2016
Declaraţia că tatăl ei, fost prim-ministru al României, o bătea când era mică, folosind cureaua a şocat o parte a opiniei publice. Vedeta a mărturisit că suferinţa de atunci i-a rămas întipărită în minte
Oana Roman este o vedetă atipică. Publicul din România e, mai degrabă, obişnuit să-i urmărească eşecurile, decât să-i aplaude succesele. Are 40 de ani, e căsătorită cu un bărbat mai tânăr cu zece ani, Marius Elisei, iar cei doi au împreună o fetiţă.
Soţul Oanei Roman trăieşte de pe urma celebrităţii ei. Dar asta e povestea vieţii Oanei. Pentru că a fost întotdeauna supraponderală, pentru a avea iubiţi, a fost obligată să-i întreţină. Acesta e motivul pentru care toate relaţiile ei se termină prost.
Dar, pe de altă parte, asta a ajutat-o să se şi descurce în viaţă.
Oana Roman a avut norocul şi ghinionul să se nască în familia celui care va deveni primul premier al României după prăbuşirea regimului dictatorial al lui Nicolae Ceauşescu. Tatăl ei, celebrul Petre Roman, cel care în 1990 avea 43 de ani, a fost prima vedetă politică din firava democraţie dâmboviţeană. Avea un succes nebun la femei.
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • bogdan pe 25 Feb 2016, 10:21
  penibilitate

  Domnilor oana roman tipa in restaurante in mamaia si platea niste striperi obositi . O penibilitate de femeie , o mizerie care se injoseste pt orice rahat . tipa in restaurant sa o vada lumea cu geanta LV de 5000 euro :))))

  2
  0

 • mda pe 25 Feb 2016, 10:13
  mda

  Chestia asta este o vedeta, sa inteleg ca unii vor sa fie ca ea, ar trebui sa cer un autograf? Draga Oana, tu esti motivul pentru care mi-as tine copii infometati, moaca ta de rata indopata nu ma face decat sa cred ca nu exista efecte adverse prostiei. Suferinta ta comparativ cu a sarmanilor e incomparabila, sunt copii in spitale si tu suferi ca ti-ai luat o curea la cur... Capul tau cat un obuz nedeclansat nu cunoaste decat mandrie proprie si ai vrea ca o armata de vaci sa empatizeze cu tine pentru propriul tau egocentrism. Te-as ruga sa dispari dar nu exista groapa de gunoi care sa acopere atat de mult rahat cat ai tu in tine. Vedeto.

  1
  0

 • serban pe 25 Feb 2016, 09:58
  penibil

  Ceva mai penibil nu am citit de multa vreme!Despre Oana nu ar trebui sa se scrie nimic!! Bancurile despre ea o fac celebra! Nu deranjati!!!

  2
  0

 • serban pe 25 Feb 2016, 09:58
  penibil

  Ceva mai penibil nu am citit de multa vreme!Despre Oana nu ar trebui sa se scrie nimic!! Bancurile despre ea o fac celebra! Nu deranjati!!!

  1
  0

 • xyz pe 24 Feb 2016, 22:20
  Las-o

  @Nina, las-o jos ca macane, te-ai facut de kko, la fel ca toti pupincuristii scrofitei asteia. Vezi sa nu faci vreo comotie cerebrala la spumele care te-au apucat aparand o nulitate, o neica nimeni. Cand ti-o fata mintea, da-mi de stire!

  3
  0

 • xyz pe 24 Feb 2016, 22:18
  Vera

  @Vera, daca nu-ti place in Romania, poti sa pleci, nimeni nu te tine aici fortat! Pa si pu!

  1
  0

 • vera pe 24 Feb 2016, 21:33
  Oana

  NUmai in distrusa Rromania este posibil defaimarea fara pic de bun simt/disecarea sufletului tuturor oamenilor. Oana nu are rautatile si lip de educatie ca atitea patachine carle ridicati la rang de vedete. Este o fata, ca multe altele, care nu s-au nascut cu noroc in dragoste. Ar trebuie sa va dea in judecata sa primeasca daune morale de sa numai aveti voi tupeul sa intrati cu bocancii 46 plini cu noroi in vietile oamenlor. Este normal sa vrea si ea o casnnicie, ceva trainic. Va plc cele care schimba strmeleacul si smintina ca pe sosete... lasati oamenii in pace. Dumnezeu sa fie cu tine Oana! Slavit sa fie Dumnezeu!

  0
  3

 • georgian pe 24 Feb 2016, 18:52
  hi

  incetati mai cachetilor sa va mai bateti joc de Oana ! Pete galbene in boscheti ! huoooo nesimtitilor ! te iubim Oana draga !

  0
  4

 • Nina pe 24 Feb 2016, 18:23
  Pentru curiosul XYZ

  Măi isteţule. Vrei să ştii ce am tras pe nas? OMENIE. Probabil că tu tragi altceva - halena fetidă din sufletul tău putred. Nu ştiu cine vă dă voie să HĂITUIŢI un om, pt. că nu aveţi alte subiecte de bârfă, mahala. Nu spun discuţii pt. că pesemne nici nu cunoaşteţi cuvântul. Ştii ceva?Ştiţi ceva?Legea bumerangului spune că din ce arunci mai tare şi mai departe un bumerang, din aceia se întoarce mai repede şi cu mai multă forţă. Doresc TUTUROR celor care şi-au făcut o profesiune de credinţă să SFĂRTECE viaţa celorlalţi, să cunoască momente mult mai grele, mai dramatice, de CUMPĂNĂ A VIEŢII.

  1
  5

 • guitzzz pe 24 Feb 2016, 15:12
  cu de toate ^^

  Alooo, ce-ti mai place Shaorma - cu de toate :)))))))))))))

  4
  1

 • georgian pe 24 Feb 2016, 11:46
  Incetati

  odata sa va mai bateti joc de aceasta femeie ! Nu veti ajunge la nivelul inimii ei NICIODATA ! Incetati odata !

  4
  7

 • XYZ pe 24 Feb 2016, 10:59
  CHIAR

  @Nina, ce ai tras pe nas? Ne spui si noua?

  6
  1

 • Nina pe 24 Feb 2016, 10:44
  Oana, suntem alături de tine

  Oana, eşti o femeie frumoasă, şi tare CALDĂ. Chiar supraponderală, eşti mai atrăgătoare decât SCOBITORI ca Zăvoianca, reci, rele, isterice, fără suflet. Ştiu că asta te face să pierzi mult şi mai ales să suferi mult, mă întreb de ce nu mergi la un doctor endocrinolog să vadă unde este dezechilibrul? Şi chiar la un chirurg? Există N metode forte pt. ca să revii la o greutate normală. De fapt, părinţii tăi ar fi trebuit să vadă asta încă din adolescenţă şi să te ducă la doctori. Dar tatăl tău avea alte preocupări, ruşine să-i fie. Stressul ăsta prin care ai trecut ca şi copil se poate să fie cauza metabolismului dereglat. Nici acum nu e prea târziu, lasă dietele şi mergi la doctor să te ajute. Îţi doresc succes, eşti o prezenţă tare plăcută, un om sincer, şi mai ales INTELIGENT, lucru mai rar între SCOBITORILE care SGÂRIE ecranul.

  4
  6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod