O altă viață. Adrian Mutu, întoarcerea fiului risipitor şi nunta anului 2016

Un celebru fotbalist, un aventurier de primă clasă, decide că a sosit vremea să se cuminţească şi să-şi încheie cariera într-un mod strălucit. Va reuşi sau va rata? Un pariu cu şanse.
Adrian Mutu a revenit în ţară. După un periplu prin India, unde a jucat pentru o echipă locală, a decis să revină în România şi să prindă lotul echipei naţionale pentru Campionatul European din Franţa.
Fotbalistul de 37 de ani s-a însurat sau e pe cale să se însoare pentru a treia oară, cu Sandra Bachici, o tânără de 22 de ani din Timişoara. Cei doi sunt împreună de la începutul anului 2015. Fotbalistul nu a vrut să confirme oficial faptul că s-a căsătorit, dar a lăsat să se înţeleagă că va avea loc o nuntă.
Adrian Mutu are trei copii din două căsnicii diferite.
În anul 2001, acesta şi-a legat destinul de cel al Alexandrei Dinu, frumoasa României de la acea vreme, actriţă şi vedetă de televiziune. Împreună au un băiat, pe nume Mario, astăzi adolescent. Cei doi s-au despărţit cu scandal în anul 2003, procesul de divorţ, fiind extrem de mediatizat.
În 2005, starul echipei naţionale de la acea vreme s-a căsătorit cu modelul dominican Consuelo Matos Gomez. Căsnicia lor a rezistat până în 2014, iar cei doi au împreună două fiice. Acest al doilea mariaj a fost mai calm, dar fotbalistul a fost acuzat în nenumărate rânduri de către reprezentanţi ai presei că are relaţii extraconjugale.
18 Ianuarie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod