Mugur Mihaescu: „Dintre barbati, sunt cea mai frumoasa femeie”

Leana se intoarce, odata cu filmarile unui nou sezon Vacanta Mare, la Kanal D, iar Mugur Mihaescu e foarte mandru de personajul pe care l-a creat si care aduce, de fiecare data, veselie in casele romanilor.
Vacanta Mare a inceput filmarile pentru un nou sezon ce ii are in centrul atentiei pe Leana si Costel, personajele interpretate cu umor inconfundabil de Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu. Decorurile reconstituie toposul cunoscut – locuinta din satul Sadova a familiei Partag, cu pridvorul casei, cu sufrageria in care troneaza patul matrimonial, pozele de familie si carpeta cu pauni, cu birtul unde isi varsa oful indragitele personaje, dar si cu living-ul, amestec de neaos si kitsch orasenesc, in care isi traiesc amorul nabadaios Axinte, interpretat de Ion Petrescu, si Urinela, in rolul careia o revedem pe Ani Cretu.

„Tot ceea ce vedeti este inspirat din satul Sadova, casa, interioarele, Leana insasi! Multe femei din Sadova semanau cu acest personaj multumita caruia eu, dintre barbati, sunt cea mai frumoasa femeie! Filmam cu mare bucurie, ca in studentie!”, a spus Mugur Mihaescu.

„In acest nou sezon, oltenii devin penali, Leana si Costel vor avea de-a face cu DNA-ul.
Adaptam scenariul la ceea ce se intampla in Romania”,
a declarat Radu Pietreanu.

Noile aventuri ale familiei Partag vor putea fi urmarite in toamna, la Kanal D, dar pana atunci va vom tine la curent cu intamplari de la filmari, pentru ca ceea ce se intampla pe platouri, in culise, e un serial de comedie in sine.
15 Iunie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod