"Momentul adevarului" pentru Teo

Teo Trandafir prezinta, de pe data de 3 martie, la Prima TV, emisiunea "Momentul adevarului". Acesta este un show atipic, care incearca sa demonstreze ca minciuna are picioare scurte.
Teo Trandafir prezinta, de pe data de 3 martie, la Prima TV, emisiunea "Momentul adevarului". Acesta este un show atipic, care incearca sa demonstreze ca minciuna are picioare scurte.

Varianta originala a emisiunii vine din Marea Britanie, unde este prezentata de Jerry Springer. Nici locuitorii din America nu au fost ocoliti de acest format, ei aratandu-se foarte incantati de acest gen de emisiune, care in America de Sud s-a transformat in telenovela. Pe continentul american, formatul este prezentat de Mark L. Walberg.

Cum se desfasoara selectia?


Inainte de concurs, candidatii vor trebui sa raspunda, cu "adevarat" sau "fals" la 50-250 de intrebari, conectati la detectorul de minciuni. Dintre acestea, 21 de intrebari vor fi selectate pentru show, iar marele premiu este de 150.000 de lei.

In timp ce miza va creste, intrebarile vor fi tot mai dificile, iar tensiunea va creste, caci familiile, prietenii si colegii concurentilor vor fi in studio.
"Momentul adevarului" este singurul game show in care concurentii stiu intrebarile si raspunsurile inainte de a incepe jocul, nu insa si rezultatul testului cu poligraful, pe care il vor afla in emisiune.

Exista 6 niveluri pe care concurentii trebuie sa le parcurga pentru a castiga marele premiu pus in joc:

  • nivelul 1 (6 intrebari) - 5.000 lei;
  • nivelul 2 (5 intrebari) -10.000 lei;
  • nivelul 3 (4 intrebari) -15.000 lei;
  • nivelul 4 (3 intrebari) -50.000 lei;
  • nivelul 5 (2 intrebari) - 100.000 lei;
  • nivelul 6 (o intrebare) -150.000 lei.

La intrebari precum "Ai regretat vreodata ca te-ai casatorit?" sau "Ai facut vreodata sex in trei?", sinceritatea se plateste. Candidatii pot renunta oricand, sau pot risca totul mergand mai departe, in singurul show din istoria televiziunii in care cel mai de temut adversar al  concurentului este chiar...
el insusi.

Ce spune Teo Trandafir despre acest show?


Cum se desfasoara practic aceasta emisiune?

Ne deplasam in tara vecina si prietena Ungaria, intr-un grup vesel, ne intalnim cu producatorii emisiunii (romani) si echipa tehnica (maghiara), cunosc fiecare invitat in platou si ii citesc intrebarile, in urma clarificarii (pentru a zecea oara) a regulamentului. Cel mai adesea, concurentii se grabesc sa dea raspunsurile, lucru care cauzeaza...

Imi puteti da exemplu de un caz cu adevarat tulburator?

Va pot vorbi despre o femeie minunata, al carei nume este cunoscut de telespectatori, care a trebuit sa recunoasca greselile tineretii de fata cu fiica ei. Eroarea a aparut cand concurenta noastra a raspuns cu "da" la o intrebare referitoare la o dragoste de la serviciu.


Adevarul era ca singura persoana importanta pentru ea era fiica, nicidecum barbatii din jurul sau. Am fost ravasiti sa vedem atata daruire intr-o femeie.

Va amintiti care a fost cea mai mare repecursiune a unei dezvaluiri facuta in cadrul acestei emisiuni? Una buna, dar si una rea?

De obicei, partile bune se rezuma la castigarea unor sume mari de bani. Producatorii isi doresc sinceritatea concurentilor tocmai pentru a putea avea sansa de a-i face pe acestia fericiti. Uneori, insa, intervin emotiile, zapaceala, si de ce nu, minciuna si totul se naruie.

De cele mai multe ori, partile bune se leaga si de eliberarea de povara minciunii sau a lipsei de curaj. Rele sunt pierderile.
Rele. Niciodata insa un concurent nu si-a facut publice sentimentele legate de aceste pierderi .
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dora pe 20 Ian 2009, 21:32
    Ileana Voicu Ghinea,

    ce-i aia repercursiune!?

    0
    0

  • olareanu sorina pe 13 Ian 2009, 16:57
    de ce?

    de ce postul prima tv a sters arhiva cu emisiunile lui teo, teo a fost,va fi si este o super vedeta ,doresc sa revad ce a lasat in urma ei dupa ce hienele s-au hranit

    0
    0

  • mihaela pe 8 Iun 2008, 16:18
    teo

    esti o draguta ,si tine-o tot asa.te apreciez enorm pt ceea ce faci .mult succes in continuare...........nu mai fiti rautaciosi /rautacioase pt ca nu va sta bine!!!!!!

    0
    0

  • coldy pe 1 Iun 2008, 09:39
    Teo

    mie nu imi place de Teo ca prezentator al acestei emisiuni. :-)

    0
    0

  • Ruxandra pe 31 Mai 2008, 22:55
    concurs-Momentul adevarului

    Mi se pare foarte interesAnt sa vezi oamenii deschizandu-si sufletele... As vrea sa particip si eu la acest concurs... Cum se procedeaza , ce trebuie sa fac ca sa ma inscriu ? Va multumesc !

    0
    0

  • vicki pe 31 Mai 2008, 14:17
    "Momentul adevrului"

    s-a intamplat o data sa vad putin din aceasta emisiune. concurenta raspunsese la intrebare, iar detectorul indicase raspunsul ca fiind fals, tipa se disculpa... jalnic, asa mi s-a parut. poate gresesc, insa testul poligraf nu este infailibil, asa ca raman la parerea mea. emisiunea e jalnica si se adreseaza tzatzelor. vizionare placuta!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod