Miley Cyrus a mai făcut o prostie: A fumat un joint pe scenă!

Vedeta își continuă netulburată șirul de apariții scandaloase. Ea și-a pus o proteză mamară și a invitat un fan să-i lingă sfârcurile false.

Fosta Hannah Montana e de neoprit în drumul ei spre titlul neoficial de regină a scandalurilor de cea mai joasă speță. Până acum n-a ratat nicio ocazie de a se face de râs și pare dispusă să se avânte fără ezitare în ridicol pentru a se face remarcată.

Ultima ispravă depășește însă lejer tot ce a comis până acum: la un concert în Vancouver (Canada), la penultimul show din turneul pe care îl întreprinde, ea și-a aprins nonșalantă un joint și și-a pus o proteză cu sâni falși, apoi a chemat un fan pe scenă și l-a rugat să-i lingă sfârcurile.

Ca și cum nu era de ajuns, și-a mai pus și un penis fals, pe care l-a vânturat de colo-colo, ca pe un trofeu binemeritat. Ca de obicei, a fost mai degrabă un show porno decât un spectacol muzical.

Deși fumatul este interzis sala în care s-a desfășurat concertul, Miley și-a aprins relaxată un joint, de parcă era la ea acasă, și a început să pufăie pe scenă cu nesaț, în văzul tuturor. Cu o ținută împrumutată parcă dintr-un bordel, fosta Hannah Montana s-a dat în stambă toată seara, chinuindu-se ca așa-zisul ei act artistic să nu rămână cumva prea mult în limitele decenței. Asta înseamnă că a apelat din plin la tot arsenalul său de elemente scandaloase - s-a strâmbat, a scos limba, a urlat și s-a tăvălit pe scenă în poziții cât mai explicit sexuale, ca și cum ar fi fost ultima șansă de a demonstra că e cea mai depravată vedetă din lume și îi era teamă că o să-i fure cineva acest titlu. Miley poate să stea liniștită n-are cine. Nimeni nu e acum mai depravat decât ea.


Foto: Hepta

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • robert pe 17 Dec 2015, 11:46
    O dobitoaca drogata si nenorocita

    O nenorocita drogata. Are fani? Atunci e dezastru daca dobitoaca asta a a juns sa aiba fani si sa fie un model. Dupa ce ca e urata si proasta, nu are nici in clin nici in maneca cu muzica. Noroc cu tatal ei ca a promovat-o de mica iar acum tampita distruge toata munca lui de-o viata. Oare o mai suporta pamantul. Oare ce o fi vrut sa demonstreze cu tigara aia?!!! Probabil ca e Dobitoaca cu D mare.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod