Mila Kunis, schimbare de look la Billboard 2018. Actrița a atras toate privirile!

Mila Kunis nu este genul de actriță care să facă schimbări radicale de look, dar duminică seara, la premiile Billboard, actrița a atras toate privirile abordând o coafură nouă și un look sexy.
Actrița de 34 de ani a făcut furori la gala premiilor Billboard 2018 care a avut loc aseară la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas. Dacă în urmă cu câteva zile, paparazzi au surprins-o cu coafura ei obișnuită, un bon lung texturat, Mila Kunis a ales să își schimbe look-ul cu ocazia evenimentului la care a participat. 

Actrița și-a făcut breton, a adoptat un machiaj care îi accentuează perfect ochii și o ținută cu elemnete metalice care i-au pus în valoare silueta perfectă după cele două nașteri. 

Premiile Bilboard 2018 au avut loc aseară la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas.
Gala a fost prezentată de Kelly Clarkson și i-a avut ca performeri pe John Legend, Jennifer Lopez, Khalid, Pharrell, Camila Cabello, and Janet Jackson. Kendrick Lamar, Ed Sheeran și Bruno Mars au adunat cele mai multe nominalizări, câte 15 fiecare. Iar Post Malone se poate mândri cu 13 nominalizări.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au început o relaţie în 2012, la aproape un an după ce actorul s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie.
Însă relaţia acestora a început mult mai târziu, în 2012, cei doi logodindu-se în februarie 2014. În octombrie 2014, Mila Kunis a născut o fetiţă, Wyatt Isabelle, acesta fiind primul copil al cuplului. Iar în noiembrie 2016, Mila Kunis a adus pe lume cel de-l doilea copil al cuplului, un băiețel pe nume Dimitri Portwood.

Ashton Kutcher a fost căsătorit cu actrița hollywoodiană Demi Moore din 2005 până în 2013. Iar Mila Kunis a avut o relație din 2002 și până în 2011 cu starul din ”Home Alone”, Macaulay Culkin.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod