Mihaela Rădulescu nu mai este căutată, dar vrea cu disperare să fie în centrul atenţiei

De când s-a mutat la Monaco, Mihaela Rădulescu suferă de nebăgare în seamă. Sau cel puţin aşa pare. După ce l-a ironizat pe Alain Delon, acum diva a lansat un atac dur şi la adresa lui Teo Trandafir.

În urmă cu o lună de zile, principatul Monaco găzduia Marele Premiu de Formula 1, care s-a intercalat cu Festivalul de la Cannes. Cu această ocazie, Mihaela Rădulescu, rezidentă în Principat, s-a întâlnit cu mai multe vedete internaţionale. Diva a ţinut să precizeze, pe blogul personal, că a avut atunci un weekend plin, încheiat cu un adevărat show de artificii.

Citiţi şi:

Aroganţele Mihaelei Rădulescu: „Alain Delon mănâncă la restaurantul căruia eu îi spun cantină“

Mai mult de atât, Mihaela a vorbit şi despre vedetele care locuiesc la Monte Carlo sau care merg acolo doar pentru a se relaxa sau a participa la diferite evenimente. „Ajunge să ieşi câţiva metri din casă şi dai de câte un star. Azi îşi plimbă câinele Nicole Scherzinger (cântăreaţa e iubita pilotului Lewis Hamilton), aseară au 'făcut valuri' Cameron Diaz şi Leonardo DiCaprio, pe yachtul Tag Heuer (cei doi sunt ambasadorii acestei mărci de ceasuri), Alain Delon lua masa la restaurantul căruia eu îi zic 'cantina' noastră, pentru că e la doi paşi de casă şi mergem de 2-3 ori pe săptămână.

L-am ratat pe Michael Douglas, adică n-am avut plăcerea să dăm nas în nas, dar venise şi el să asiste la cursă.

Mi-ar fi plăcut să-mi fac o poză cu Alain Delon, e modelul acela ideal de bărbat, cel puţin pentru mine, şi îl admir de-o viaţă. N-am îndrăznit să-l abordez, dar m-am topit uitându-mă la ochii aceia atât de albaştri şi plini de poveşti.

Când Monsieur Delon nu e prin zonă, mai am o pereche de ochi albaştri cărora le zâmbesc aproape zilnic. Cei ai vecinului meu Roger Moore. Da, chiar celebrul James Bond din vremuri îndepărtate, care locuieşte aici, în blocul de lângă mine, dar vine mereu să-şi viziteze fiul, care stă chiar sub mine (iertare, dar aşa descrie limba română situaţia locativă).

Un alt vecin celebru (care plăteşte şi el întreţinerea fără restanţe) e mai tânărul Novak Djokovic, numarul 1 mondial la tenis, cu care mă mai intersectez la lift sau în garaj. Peretele unde stau aliniate cutiile poştale mai dezvăluie o mulţime de nume celebre, cu rezonanţă comercială, cinematografică sau istorică. Păcat că aici nu se ţine nicio şedinţă de bloc, ca să ne cunoaştem mai bine unii cu alţii“
, scria, la sfârşitul lunii mai, Mihaela Rădulescu pe blog.

De atunci şi până astăzi, fiind un timp relativ scurt, Mihaela Rădulescu nu a avut timp să-şi schimbe comportamentul.
Iar dacă aroganţele la adresa lui Alain Delon nu aveau cum să ajungă la urechile actorului, deoarece acesta habar nu are cine este Mihaela Rădulescu, diva a lansat un nou atac, de această dată la o persoană care a putut riposta.



„Am tot așteptat să se întoarcă Teo. Mi-am amintit câte furtuni și patimi a stârnit atunci când s-a manelizat și a dezamăgit un public care-i admira inteligența. A cucerit în schimb un public care nu-i înțelegea glumele deștepte, dar îi aprecia invitații agramați. Cu Teo am râs mult, pe Teo am îndrăgit-o necondiționat, dar lupta pentru nenorocitul de ratig a pierdut-o. Sau a eliberat-o, cel puțin o vreme.

Știu sigur că n-a fost opțiunea ei și știu, aproape sigur, că nu s-ar întoarce niciodată acolo unde nu-i era locul, dar mi-aș dori aprig de sincer s-o văd din nou pe ecrane, la o emisiune de divertisment“
, au fost cuvintele pline de venin aruncate spre Teo Trandafir, pe care Mihaela Rădulescu a preferat nu să le rostească, ci să le scrie pe acelaşi blog pe care încearcă ea cu orice preţ să-l facă foarte vizibil.

Cum era de aşteptat, Teo i-a răspuns Mihaelei Rădulescu, afirmând despre aceasta că s-a cizelat şi a uitat de vremurile în care vindea ziare în piaţă.

„Ea nu mai ține minte vremurile când vindea ziare-n piață, că știe naibii toată lumea, degeaba-și dă acuma aere de doamnă de Montparnasse! Deși cucoana acum e chiar o doamnă de Montparnasse, să ne-nțelegem. A evoluat, s-a cizelat, s-a aranjat, iar s-a aranjat, iar și iar.

Și, totusi, undeva, cineva, știe de ziare, de piață, de Vatra Luminoasă ascunsă acuma într-o franceză acceptabilă, în dosul unui parfum scump, care dă bine pe piele. Așa și noi, care-am fost pe la televizoare, pe la multe, că știți cum e, am trăit și-am mâncat o pâine cum ne-am priceput, în ideea că ne putem face și utili celor care ne privesc. Fiecare și-a croit calea cum a știut, cum a putut, în funcție de vremurile pe care le-a prins... de cum i-a dar Dumnezeu talia și sânul“
, a spus Teo Trandafir.

După atacul lansat la adresa lui Teo, Mihaela Rădulescu a revenit în mediul virtual cu o nouă „aroganţă“. Profitând că are peste 50.000 de fani pe Facebook, ea s-a întrebat retoric de ce nimeni nu o întreabă nimic de Dani Oţil. „După 51.000 de urmăritori şi încă nişte mii de prieteni, am constatat că nu m-a întrebat nimeni, da' nimeni, de Dani.

Nu ştiu dacă să mă îngrijorez sau să mă bucur că sunteţi oameni oneşti şi nu vă interesează aşternutul, dar chiar aşa?! Chiar nu mai crede nimeni în mine, ca femeie? Bine că mă întrebaţi de chiftele şi gălbenele“, a scris iubita lui Oţil pe celebra reţea de socializare.

Gurile rele spun că Mihaela Rădulescu este foarte activă în mediul virtual deoarece îşi pregăteşte revenirea în televiziune, iar faptul că tabloidele încep din nou să scrie despre ea îi poate creşte cota de piaţă. Aceste supoziţii sunt întărite şi de interviul acordat de vedetă la începutul lunii iunie site-ului Pagina de Media. „Sunt în discuții cu TVR pentru 'Duminica în familie'. Suntem la faza 'ce ar fi dacă'. Am primit o variantă de format de la ei“, spunea atunci Mihaela Rădulescu.

3 Iulie 2013
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dyutza_003 pe 3 Iul 2013, 14:40
    Buna

    Nu stiu ce sa zic, mie chiar imi place de Mihaela, si sunt deacord cu celelalte comentarii-nu a ironizat pe nimeni, a scris un adevar despre Teo. Ea in schimb i-a raspuns urat.

    9
    6

  • viorica pe 3 Iul 2013, 14:33
    STAI IN BANCA TA DNA< TIGANU>

    NU STIU DE CE TREA CU TOT DINADINSUL CA ACEASTA FEMEIE TIGANU_RADULESCU ETC, SA FIE MEREU IN PRIM PLAN ORI UNDE S_AR AFLA EA? E PENIBILA SI PROASTA< SA MAI STEA SI IN BANCA EI CA POATE O VA SCARPINA CINEVA DACA TOT O MANANCA PIELEA ASA DE RAU,

    6
    7

  • anonim pe 3 Iul 2013, 13:28
    sunteti niste idioti

    Mihaela nu a ironizat pe nimeni. Daca nu va duce capul si nu pricepeti ce vrea ea sa zica, taceti naibii din gura. Pe Teo nu a criticat-o, ba mai mult a zis ca o aprecia si ca o urmarea. Fiecare intelege ce vrea ( sau fiecare duce cat poate.. )

    11
    2

  • onita pe 3 Iul 2013, 12:32
    Mihaela

    La noi la Romani ura si invidia sint pe primu loc. De aceea merge tara cum merge adica toate pe dos. Reveniti-va mai oameni buni si cautati sa va respectati unii pe altii. Cit despre Mihaela toata stima si respectul in ciuda a toate este o femeie inteligenta si stilata si are numai vorbe frumoase la adresa semenilor ei.Eu cred ca nu a jignit pe nimeni cu nimic. Vorba romanului: vorba dulce mult aduce. Bine ai facut Mihaela ca ai plecat si nu ai ramas intr-o tara unde nimeni nu mai tine cont de nimeni si minciuna,invidia si rautatea sint la putere, nu conteaza ca jignim important e sa ne afirmam.

    9
    2

  • carmen pe 3 Iul 2013, 10:15
    mihaela radulescu

    Nu sunt chiar o fana a Mihaelei Radulescu, traiesc si eu tot in Franta, dar gasesc ca afirmatiile ei sunt sincere si prost interpretate de cel care a scis articolul.Faptul ca intalneste oameni celebri care chiar mananca la restaurantul din colt nu face din ea o infumurata;traieste in Franta si viziunea ei despre televiziune s-a schimbat;sincer vin rar in tara si va spun cu mana pe inima ca in momentul cand deschid televizorul ma apuca scarba;programe de proasta calitate, vulgare: pitzipoance pe toate posturile,manele .Singura care degaja o inteligenta si un rafinament era Mihaela Radulescu.Nu contest capacitatea dnei Trandafir pe care o admiram si nu mi se pare ca Mihaela o denigreaza, dimpotriva o plange si e de plans cand vezi ce au ajuns emisiunile ei pt ca nu are incotro trebuie sa faca audienta si din pacate asta e nivelul actual al marelui public din Romania.

    15
    5

  • lizzy tunc pe 3 Iul 2013, 10:08
    toti suntem doar oameni

    Nu vad nimic absurd sau deplasat in comentariile Mihaelei. In fond toti suntem oameni. Nici Alain Delon nici Roger Moore nu vin din stele, toti au muncit si au luptat pt statutul lor de azi. De ce unui roman /romanca sa-i fie rusine sa se uite/traiasaca sau sa se afiseze langa ei? Mare branza! Da, e bine sa le recunoastem valoarea dar si pe a noastra! Mai rau e cu invidia. E sport national! Da' who cares?

    11
    1

  • scarbit pe 3 Iul 2013, 08:06
    numai SF-URI

    @ Ioana Mai bine sa stea acolo sa manance cu Alain Delon la cantinatara e plina de panarame!!!

    4
    7

  • scarbit pe 3 Iul 2013, 08:04
    la munca nu la supt de la altii

    pai nu este mai bine sa fie intretinuta decat sa puna mana pe ceva creativ si educativ sa faca.....asa sunt toate panaramele dupa ce o pun de un copil cu un fraier asteapta sa li se dea ba mai rau vrea sa fie si in centrul atentiei ca vada lumea cat de importanta este. RUSINE CELOR CARE PROMOVEARA ASA CEVA LA TV ! saraca se plictiseste acolo la Monte Carlosi ca nu are ce face se mai baga in seama si ea sa nu o uite lumea.Acest gen de femeie sa tot o tii la distanta !!! ai facut o alegere buna ca ai plecat !!! RAMAI ACOLO CA SI ASA SUNT MULTE PANARAME IN ROMANIA!!! MAI SCAPAM SI NOI DE VOI!!!APROPOSSS la Monte Carlo sunt caini cu covrigii in coada....poate pica ceva la drum de seara si o pui si tu de un iacht ca de..... trebuie sa ajungi cat mai sus!!!

    4
    8

  • Joana pe 3 Iul 2013, 07:59
    Mihaela

    Se pare cä cine a scris acest articol nu intzelege rostul cuvintelor. Cum l-a ironizat Mihaela pe 'Alain Delon? "Mi-ar fi plăcut să-mi fac o poză cu Alain Delon, e modelul acela ideal de bărbat, cel puţin pentru mine, şi îl admir de-o viaţă. N-am îndrăznit să-l abordez, dar m-am topit uitându-mă la ochii aceia atât de albaştri şi plini de poveşti. Cä a spus cä la intâlnit in restaurantul unde mänâncä si ea de 3-4 ori pe säptämânä, considerându-l cantinä, deoarece il foloseste des fiind chiar lângä casä, nu e o ironie la adresa marelui actor. Chiar cäutatzi subiecte incendiare puricând blogurile vedetelor ? Atzi reluat din nou disputa cu Theo Trandafir, o persoanä NESTILATÄ, cu um umor indoielnic, vulgar, care a fäcut emisiuni TV pt. acea categorie a mass mediei la fel de vulgarä - un atac la adresa culturii. Divertismentul nu inseamnä VULGARITATE, iar educarea publicului român in acest sens este regretabil. Eventualä revenire a Mihaelei pe micul ecran ar fi salutarä. E inteligentä, are un umor de calitate NU E VULGARÄ, prezenta ei este pläcutä, reconfortantä. Spectatorii invatzä ce inseamnä sä ai STIL

    10
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod