Mihaela Rădulescu, dată afară de la "Românii au talent"?

Mihaela Rădulescu are în continuare de tras ponoasele pentru atitudinea ei din ultima perioadă


Ultimul scandal în care vedeta a fost implicată este cel izbucnit după ce i-a criticat pe homosexuali. Ea a scris că în numele "corectitudinii politice" şi al drepturilor minorităţilor sexuale, normalitatea pierde teren în faţa "ciudăţeniilor". "Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind.

Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minoritaţi să fie respectate in egală măsura cu drepturile unei majorităţi. Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe... la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că vă bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morala anume, solidă şi dreaptă", a scris Mihaela pe blogul său.

"Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează că vă numim aşa – dar, dacă vă asumaţi «diferenţa», faceti-o cu eleganţa, discreţie, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor şi in fardurile lor. Nu ne agresaţi vizual copiii pe stradă, căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorităţi:)), ci respectaţi şi voi drepturile copiilor nostri de a creşte normal şi de alege…drept", a afirmat ea.

"Normalitate arată din ce în ce mai bizar, pentru că trebuie să băgăm la înaintare termenul ..«politically correct».

Dreptul la libera exprimare e tot mai schimonosit, pentru că tăcerea pare să se instaleze tot mai ….majoritar pe orice tema…minoritară. N-avem voie să rănim, să acuzăm şi să spunem ce gândim, trebuie doar să ne integrăm, să mergem cu valul european, să ne deschidem minţile – dar asta înseamnă, tot mai grav, să ne astupăm urechile, ochii şi gurile. Moartea simţurilor, victoria minorităţilor, cum ar veni…..", a mai scris vedeta.

Ulterior, după ce a comunitatea persoanelor gay din România a protestat şi a anunţat că va sesiza Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, Mihaela Rădulescu a cerut scuze celor care s-au simţit lezaţi de opiniile sale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod