Mihaela Rădulescu, atacată din toate părţile. O ajută sau nu acest scandal?

Primăvara a început cum nu se putea mai bine pentru cei de la Pro TV: toată presa vorbeşte despre emisiunea „Românii au talent“, acest lucru datorându-se Mihaelei Rădulescu, noua membră a juriului.

Prima ediţie a noului sezon „Românii au talent“ a fost lider de audienţă, spulberând concurenţa, iar diva de la Monaco a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a fi în centrul atenţiei atât în timpul emisiunii, cât şi după aceasta. Mihaela Rădulescu s-a sărutat cu un concurent, a dansat lasciv în făină şi a atacat-o pe o fetiţă de 14 ani, afirmând că este prea grasă pentru a face dansuri.

Atitudinea iubitei paraşutistului austriac Felix Baumgartner i-a iritat pe mulţi, oameni de rând, jurnalişti, bloggeri sau celebrităţi punând-o la zid pe Mihaela Rădulescu. Prima care a intrat în conflict cu vedeta a fost Andra, colega ei de juriu. „Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin, nu mai treci de mine“, i-a spus Mihaela Rădulescu tinerei dansatoare.

„Mie nu mi s-a părut că fata e grasă. Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine“, i-a răspuns Andra Mihaelei Rădulescu. „Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebedelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, la dans. Părerea mea a fost una calificată, a ta una populara. Păi atunci să vină toţi graşii să danseze“, a continuat Mihaela.

După emisiune, diva de la Monaco a fost apărată de foarte puţină lume, printre cei care sunt de partea ei fiind Mircea Badea şi Şerban Huidu. Însă, cei care au atacat-o pe Mihaela Rădulescu sunt foarte mulţi.

„Să îi spui unui copil de 14 ani că îl urci pe cântar la următoarea emisiune şi, totuşi, să-i acorzi şansa şi un 'Da', lucru bine meritat, şi, că dacă nu slăbeşte 5 kilograme, nu trece mai departe, nu cred că e un comentariu potrivit pentru această emisiune, deoarece se caută talente şi nu miss“, a spus, imediat după emisiune, antrenoarea Anne Antal, care se ocupă de fetiţa de la „Românii au talent“.



Cel mai dur atac asupra Mihaelei Rădulescu pare a fi venit din partea lui Cornel Patrichi, unul dintre cei mai cunoscuţi coregrafi din România şi fost jurat la „Dansez pentru tine“.

Acesta este de părere că, în România zilelor noastre, toţi îşi dau cu părerea în legătură cu lucruri despre care habar n-au. „Aşa şi în cazul emisiunii de la Pro TV.  Este chemată să jurizeze dansul o persoană a cărei profesie precisă şi ştiută este aceea de taximetristă (n.r. Mihaela Rădulescu a recunoscut că a fost şoferiţă de taxi în urmă cu ani de zile)! Dacă tinerele aspirante la premiu nu şi-au scos coastele ca să fie mai slabe, aşa cum a făcut Mihaela Rădulescu, asta e. E dureros! Ele nu s-au dus acolo pentru o competiţie de profesionişti, ci pentru a-şi arăta talentul, pe care l-au şi demonstrat, fiindcă s-au mişcat bine pe scenă. Însă, repet, când pui un taximetrist să comenteze dansul, aşa se întâmplă.
Nu iese nimic bun, ci doar un eşec total. Una din greşelile juratei Mihaela Rădulescu a fost felul în care le-a spus celor două fete de 14 ani că sunt grase! A fost o umilinţă, mai ales că ele, chiar dacă au făcut gimnastică, participau la un concurs de talente, nu la olimpiadă! De aceea a şi fost taxată de public vedeta“
, a afirmat Cornel Patrichi.

Fostul jurat de la „Dansez pentru tine“ a spus însă că nu acesta a fost gestul care l-a deranjat cel mai tare vineri seară. El a spus că Mihaela Rădulescu a greşit şi atunci când l-a sărutat pe un alt concurent. „Personal, nu aş fi vrut niciodată ca băiatul meu, dacă ar fi avut acum 18 ani, să fie sărutat pe gură de Mihaela Rădulescu. Trebuie să se gândească serios că are şi ea un băiat şi poate acesta are acces la internet, iar astfel de ipostaze nu îi fac cinste şi, în viitor, el îi poate reproşa atitudinea cu tentă sexuală“, a încheiat Patrichi.

19 Martie 2015
 

Comentariile 1-50 din 86

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adela pe 20 Mar 2015, 12:58
    M.R. e batrana si vulgara

    Ieftina,vulgara,scarboasa,obraznica si BATRANAAAA cu proteza:))

    7
    1

  • victor ovidiu pe 20 Mar 2015, 12:04
    mihaela radulescu

    Cine sa fie de acord cu Mihaela Radulescu ??? Eram sigur !!! MIRCEA BADEA boxerul, caratistul, omul Papusarului Puscarias !!! . Urmeaza un comentariu de 2 ore studentului dela HARVARD (adica el cauta Harvardul in Londra) ===MIHAI GADEA predicatorul !!!

    1
    2

  • george pe 20 Mar 2015, 11:33
    ROMANII S-AU SCIRBIT ! DE M.R.

    Mare belea pe romanica sa discute despre aceasta ieftina borfeta ! Face orice sa stie TOATA LUMEA ! ,se marita de cite ori are ocazia, isi schimba religia, se tavaleste cu otzili + viteza sunetului, povesteste despre orgasme culinare..., ce mai e prezenta si goala mereu ! E suparata ca lumea o vorbeste de rau ? DA, lumea e satula de dive ieftine libsite de decenta, educatie , bun simt! MR e disperata ca imbatrineste- din nefericire urit ! SA-I FIE RUSINE !

    5
    1

  • Jan Valjean pe 20 Mar 2015, 11:30
    Comentarii rautacioase la adresa unui copil

    Mihaela Radulescu-nascuta Tiganu,este doar o parasutista-nu din cea care practica acest sport ci din categoria acelora care se parasuteaza in patul unor insi pentru anumite interese.O individa promiscua precum ea nu merita nicio atentie nu pentru faptul ca n-a terminat nicio facultate de care s-a apucat din cauza ,,programului de viata incarcat zilnic'' pe care-l avea ci ca face de rusine prin faptul ca este moldoveanca pe femeile educate si decente din aceasta zona a tarii.Despre protv,ce se poate afirma in afara ca livreaza stiri tampite pentru oameni beti si prosti la ora 17.00,cu accidente,violuri,talharii,incendii,de parca am fi o tara de idioti dar mai vine si acest Maruta care pare efectiv inapoiat mintal prin emisiunile sale idioate despre idioti si pentru idioti.Oare chiar suntem noi romanii un popor de idioti de este posibil sa se produca astfel de productii pentru cretini ?

    7
    1

  • Pt american pe 20 Mar 2015, 08:53
    Pt american

    Si pt tine un dislike, fiindca n-ai habar de nici unele, dar iti dai cu parerea. Ia la taica dislike-ul ca il meriti!:-))

    4
    3

  • Pt arsene pe 20 Mar 2015, 08:50
    Pt arsene

    Daca ti-ai dat like singur, eu am dat dislike. Prietenii stiu de ce:-)))

    3
    0

  • arsene pe 20 Mar 2015, 06:21
    ghici ?

    Este foarte usor de intuit cine sunt postacii care o ataca pe Raduleasca : niste femei frustate si complexate care nu au reusit in nici un plan al vietii si niste tineri obsedati sexual . Ceilalti ce se pretind specialisti sunt doar niste amatori de publicitate pe spinarea Radulestii .

    2
    13

  • american pe 20 Mar 2015, 05:58
    Singura Vedeta

    Mihaela este cu singuranta o VEDETA de televiziune . Probabil singura pe stil occidental . Cele din tara care se autointituleaza vedete (!) sunt pe standard manelist . Emisiunea , jalnica de fapt , se va bucura de un interes urias datorita Mihaelei Radulescu .

    2
    18

  • augusta pe 19 Mar 2015, 22:56
    vulgaritatea

    romanii au talent era o emisiune la care ne uitam cu placere pentru ca era lipsita de vulgaritati - persoane, cuvinte, situatii , specifice emisiunilor de divertisment. acum cu un juriu in care intra radulescu - nici actrita, nici dansatoare, nici cantareata de talent , ma obliga sa renunt la placerea de a ma uita la aceasta emisiune. delicatetea si frumusetea Andrei NU POATE ACOPERI OBRAZNICIA SI VULGARITATEA introdusa in acest spectacol prin prezenta persoanei despre care ......rusine televiziunilor care promoveaza si platesc astfel de capodopere

    8
    5

  • Dana pe 19 Mar 2015, 22:13
    despre emisiune

    Daca Mihai Petre i-ar fi spus fetei sa slabeasca probabil ca nu ar fi deranjat pe nimeni, poate si pentru faptul ca el ar fi fost mai putin acid si ironic! Mircea Badea i-a dat dreptate Mihaelei Radulescu pentru ca o considera model in ce priveste constitutia fizica pentru varsta ei si poate pentru ca el are o slabiciune pentru femeile obsedate de sport! Dar pentru copila talentata emisiunea trebuie sa fi fost extrem de greu de digerat. Marturisesc ca juriul actual nu imi place!

    9
    4

  • Dana pe 19 Mar 2015, 22:07
    Despre Raduleasca

    Mi-am dorit mult sa reanceapa un nou sezon ROMANII AU TALENT, sa fiu surprins-placuta de noile talente ale acestei tari, insa sunt foarte dezamagita de atitudinea Mihaelei Radulescu din acest sezon.Este rusinos sa faci observatie unui concurent ca este ,,prea grasa si ar trebuii pana data viitoare sa slabesti vreo 5 kg" in conditiile in care acesta este un concurs de talente nu de miss sau fashion, este mizerabil ca jurat, sa te saruti cu un concurent sau sa lingi faina de pe concurenta din Chisinau si este inadmisibil -tot ca jurat- sa te tavalesti pe scena facandu-te remarcata publicului cat de penibila esti. Incredibil! Nici in istoria acestui show televizat din alte tari, nu s-a intamplat ca un membru din juriu sa faca ce a facut Mihaela Radulescu.Este INCALIFICABIL sa fi ironica cu un alt coleg din juriu(Andra).Cu multiplele greseli facute de Radulescu Mihaela nu se face rating tv, SCHIMBATI-O cu cineva competent deoarece publicul doreste sa descopere noi talente, nu evidentierea vreunui jurat.

    12
    2

  • ADRIAN pe 19 Mar 2015, 21:01
    MIHAELA RADULESCU ATACATA DIN TOATE PARTILE

    D-na Radulescu, capitalismul asta a facut din dvs. o persoana vulgara. Probabil nu asta si-a dorit.

    7
    3

  • daniela pe 19 Mar 2015, 20:33
    no comment...

    ce cauta mandrutza asta pe aici prin Romania? nu mai are ce face prin monacoo? nu merita nici macar un comentariu...e jalnica, patetica...sa mearga mai departe daca asa vrea ea...oricum trebuie ignorata complet! este o nulitate!

    9
    2

  • paul pe 19 Mar 2015, 19:50
    moldova

    diva de monaco, ce cauta aici? la fel si cotimanis... unchiule... fugi la joaca, daca nu sunteti in stare sa captati publicul prin ceea ce ar trebui sa faceti, mergeti la fortele de munca, lasati pe cei calificati sa intre in juriu, ne-am saturat de telenovele cu artisti adunati de prin nepoti, selectati prin prisma silicoanelor, arta de silicon, si dive pe masura...

    9
    1

  • Slăvuc Octavian pe 19 Mar 2015, 17:55
    Mihaela Rădulescu- Românii au talent

    Trebuie să se înțeleagă faptul că Românii au talent e un spectacol! Mihaela Rădulescu a fost pusă în juriu să-și dea cu părerea. Evident pentru a avea discuții pe marginea emisiunii trebuiau să se întâmple anumite lucruri(evident)controversate. Ar mai fi fost asemenea discuții( ca număr de accesări) ,dacă nu se întâmpla nimic controversat? Emisiunea ( și Pro TV) are nevoie de accesări! Bineînțeles că și site-urile celor din juriu au fost accesate: Unii iau bani pentru numărul de accesări ! Vă sună ceva necunoscut ? Asta e...Revin și spun : Românii au talent e un spectacol!

    3
    9

  • Gabriela pe 19 Mar 2015, 17:52
    renuntati la emisiune!!

    Sa-mi fie cu iertare, insa nu inteleg de unde ideea ca M.Radulescu aduce audienta? Mi-ar placea sa se deschida un sondaj prin care sa aflam cati dintre cei care am urmarit cu mare drag 4 sezoane de "Romanii au talent" stau cu sufletul la gura pt M.Radulescu??? Noua ne placea parca Smiley, Bartos, Moisescu si, nu in ultimul rand, Andra si Mihai Petre. S-a decis inlocuirea lui Petre din motive de ei cunoscute si nu e treaba noastra insa, din pacate, trebuie sa renanuntam la a mai urmari emisiunea, desi toti ceilalti sunt iubiti de public, ca replica la dorintele ProTV de a epata cu astfel de "dive".

    15
    2

  • victoria streja pe 19 Mar 2015, 17:29
    parerea mea!

    Ti-a trecut vremea,trebuie sa accepti situatia, dai dovada de pre multa goliciune,pe care ar trebui sa o rezervi in intimitate, ai aspect de femeie armasar. Probabil [prin aceste afisari castigi bani f. multi fara sa transpiri, fara bataie de cap,iar posturile de televiziune au impresia ca toata lumea sta cu gura cascata la imaginile indecente ale tale Daca nu te-ai trezit ,continua!

    16
    2

  • andrei pe 19 Mar 2015, 17:15
    Radulescu Mihaela

    decat sa o injuram pe aici, mai bine comutam tv de pe ProTv la urmatoarea emisiune unde apare taximetrista; daca un milion de tv fac asta.....adio rating; si cei de la proTv vor trebui sa renunte la serviciile ei;

    13
    0

  • dan pe 19 Mar 2015, 17:00
    rusineeee

    du-te tata...du-teeeeee invartindu-te...lasa fitele astea de Monaco si du-te....cat vezi departe cu ochii, acolo sa te opresti...ajunge ...Romania e murdara din ce in ce mai mult..fii tu ultima si pleaca.

    15
    1

  • Bucur Camelia pe 19 Mar 2015, 16:59
    Mihaela Radulescu

    Cine este Mihaela Radulescu? de unde si pana unde a dovedit competenta in vreun domeniu astfel incat sa fie indreptatita sa ocupe un fotoliu de jurat la un concursc de talente. ce talent are ea? Adevarat este mai talentata decat altele dar sa nu intram in amanunte. langa Andra, Andy Moisescu si Bebe Cotimanis nu prea are ce cauta. Si iata ca umila mea parere s - a confirmat. Cine iti da dreptul sa judeci pe cineva pentru felul in care arata? Suntem la un concurs de talente si nu la un concurs de frumusete. Si nu mai spun ca frumusetea spirituala este cu mult mai valoroasa decat frumusetea fizica. deh este parerea umila a unui licentiat, totusi. Sunt ieseanca, sunt absolventa a 2 facultati de prestigiu din Iasi si fiica de profesor si medic. Sunt cumplit de suparata cand vad ca non valorile sunt asa de promovate. Rusine M.R.

    19
    1

  • Simi pe 19 Mar 2015, 16:46
    " diva " si morcovul tanar

    La romani este un proverb; GAINA BATRANA SI M O R C O V U L TANAR FAC CIORBA BUNA " O fi asa, dar gaina trebuie sa nu fie prea jumulita caci .....iti piere cheful de ciorba.

    10
    0

  • Corina pe 19 Mar 2015, 16:26
    ....

    . . . eu da am inteles ca asa se cere sau asa e formatul emisiunu . .. exista cel rau cel contra . . . dar ca sa fie placut totusi neplacutu trebue sa stie cum sa il intermpretam. . . doamna mihaela din pacate cred ca nu prea stie sau a inteles grsit . .. din pacate da in penibil . . . v-at gindit doamna mihaele ca aceasta fetita ar putea sa devina bulimica din cauza fineti folosite !

    8
    1

  • Sabau pe 19 Mar 2015, 16:26
    Daca ajuta ?!

    Desigur ca ajuta. Cand "o vedeta" dispare de pe sticla, trebuie sa faca ceva, gen scandal. ProTv-ului chiar nu-i pasa ca pierde cativa telespectatori, raman alte cateva milioane de iubitori de incultura, tara e plina de astfel de oameni. Abia astept sa inceapa la nemti emisiunea dupa acelasi format. Sunetul, spectacolul ... etc. sunt de sute de ori mai de calitate. Sunt dezamagit si-mi pare rau, m-am uitat pana anul asta la romani dar de acum ... sorry

    8
    1

  • Simi pe 19 Mar 2015, 16:25
    " diva " lui trei paduchi

    Stimata doamna M. Radulescu ! Politicos iti spun ; cere-te afara din juriu. Mai stiu pe unul care este la fel de mult iubit de romani.Barem de asta am scapat.Eu nu te acuz de prostitutie,de proxenetism,de trafic de droguri, de caraus al banilor negri.Las asta altora.Eu te rog sa te gandesti si sa-l rasplatesti pe seful de la Pro tv,care te-a reactivat,asa cum stii mai bine.Vezi ce se scrie pe net.Numai la Iohannis au fost atat de multe mesaje dar acelea erau pozitive.TE ROG FRUMOS ; L A S A - N E .

    11
    0

  • Sever pe 19 Mar 2015, 16:25
    Uite cine s-a gasit sa jurizeze....

    Poate M. Radulescu sa ne spuna ce fgacea cind era secretara lui Dan Iosif sau prietena lui Nicolae DIDE ? Nu cred ca are curajul !!! Poate ar fi mai bine daca ne-ar lasa in pace, fara sa ne mai plictiseasca cu "impresiile" ei de asa-zisa mare diva...

    12
    1

  • Sever pe 19 Mar 2015, 16:24
    Uite cine s-a gasit sa jurizeze....

    Poate M. Radulescu sa ne spuna ce fgacea cind era secretara lui Dan Iosif sau prietena lui Nicolae DIDE ? Nu cred ca are curajul !!! Poate ar fi mai bine daca ne-ar lasa in pace, fara sa ne mai plictiseasca cu "impresiile" ei de asa-zisa mare diva...

    6
    0

  • corneliu pe 19 Mar 2015, 16:14
    romanii au talent

    Romanii au talent,o emisiune de divertisment dintr-e putinele pe care le mai urmaream la pro tv,(exclus maruta) dar sincer cind am vazut ca raduleasca face parte din juriu am schimbat canalul instant....pacat...cred ca sint destui telespectatori care au procedat la fel asa ca lasati-o mai moale cu audienta...

    8
    2

  • florin pe 19 Mar 2015, 16:09
    raduleasca

    Foarte de acord cu coregraful Cornel Patrichi, ca si cu ceilalti telespectatori care au taxat prestatia unei asazise dive, respectiv Mihaela Radulescu. Inteleg politica ProTv cand prin aducerea acestei navetiste a cautat marirea rating-ului. Greseala producatorilor consta insa in faptul ca ua neglijat un aspect esential. Acela ca show-ul respectiv si-a castigat popularitatea tocmai prin seriozitatea si profesionalismul juratilor! Or, aparitia individei alaturi de Andi si Anda sfideaza efectiv perceptia celor care privesc. Este adevarat ca, asa cum nota un editorialist, comanda e in mana telespectatorilor, care pot trece pe alt canal daca nu apreciaza prestatia "divei din Monaco". De ce insa, doar pentru a pastra in fata camerelor o fufa care se produce pe scena exact ca pe centura, risti pierderea telespectatorilor?!? Chestia cu "ai telecomanda, muta postul" e ca si cum... nu te mai uiti la un meci de fotbal pentru ca din cei 22 de jucatori nu-ti place de unul sau pentru ca nu-l ai la suflet pe arbitru. Mai mult, individa in discutie mai si incearca sa-si bata joc de cei care mai stiu cate ceva, fie in domeniul artelor (muzica, dans etc.), fie al sportului, cand spune cu gura plina ca "...eu ma pricep, sunt profesionista, am facut gimnastica..." Unde si cand a facut parasuta gimnastica... in afara patului, desigur??? O... remaniere urgenta a juriului s-ar impune, pentru a nu se strica spectacolul!!! Pacat ca si "domnul Bebe" intra uneori (prin gesturi mai ales) in jocul farfuzei!

    15
    2

  • mihaela pe 19 Mar 2015, 15:32
    aceeasi "diva"

    NU AM VAZUT EMISIUNEA, SLAVA DOMNULUI !!!!!! PRO TEV-ul NU MAI FACE PARTE DE FOARTE MULTI ANI DIN GRILA MEA DE PROGRAME. Eu am crezut ca televiziunile au inteles ca putem viziona si canale straine. Eu asa fac de f mult timp si prietenii mei tot asa fac. Ne-am saturat de mizerii. VREM CULTURA NU INCULTURA, CALITATE!!!! toate aceste "dive" ar trebui sa se uneasca intr-o "cruce de piatra" cu ecul rosu la poarta, ca pe vremuri si ar avea destui bani. Eu credeam ca MR vrea sa semene cu Tina Turner,,,ar fi fost singura chestie care i-a iesit cu adevarat pentru ca celelalte s-au demodat si degradat drastic.

    13
    2

  • bil pe 19 Mar 2015, 14:48
    despre viitor

    asta e! in Romania sint ''promovate'' specialiste in facut trotuarul in fata la Intercontinental ca aceasta behaela. ea este creatia lui Dan Iosif, asa ca nu are rost sa ne miram. Originea, educatia, prostia celor care o ''baga in seama'' sint cauza acestei aparitii.Asa se intimpla cind in locul creierului sint doar hormoni(care, oricum nu-i folosesc la nimic, behaela fiind o scirboasa care nu tenteaza pe nimeni, asa cum ar parea ca, crede ea. Se pare ca se pregateste sa-i calce pe urme o ''alinuta'' cu scoli facute pe acolo pe unde se cade doar pe scari, nu si la examene; cu hormoni care-i tropotesc puternic, la fel de prefacuta si care vrea sa conduca Romania. Cu ajutorul nostru are toate sansele sa reuseasca, la fel cum au reusit toate GUNOAIELE care ne-au sufocat in ultimii 25 de ani.

    14
    2

  • adri pe 19 Mar 2015, 14:36
    dezamagita

    abia am asteptat sa inceapa aceasta emisiune dar foarte dezamagita am fost de acesta aratare(M.R.) cu chip de om... pacat ... ANDRA,ANDI va rog sa nu o mai primiti ,incuiati usa,puneti capcane...

    18
    2

  • mariana pe 19 Mar 2015, 14:35
    emisiunea rominii au talent

    Felicitari Andra Bunul Dumnezeu te-a rasplatit cu mult talent, cu o familie minunata pentru ca le meriti ai f mult bun simt si respect pentru ce ai esti o mama si o sotie deosebita.Multa sanate si nu t e schimba.Despre M Radulescu nu este ea de vina ca face patre din acel juriu unde nu are ce cauta, ci cei care au angajoto.Pacat ca aceasta emisiune va dispare din aceasta cauza.

    15
    2

  • adrian pe 19 Mar 2015, 14:34
    MIHAELA

    Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: dumitrescuadrian59@gmail.com

    2
    3

  • ALIN pe 19 Mar 2015, 14:20
    aliniordan891

    Vreau sai dau cerere lui mihaiela radulescu

    0
    2

  • gaga pe 19 Mar 2015, 14:12
    Chemati un dentist

    La faza cu fetita grasa sunt doua aspecte : unul e ca fata aia chiar e grasa si se vedea pe ea ca la anumite miscari se chinuia sa le faca si doi - daca fata nu era grasa ci una "snur" nu i s-ar fi parut nimanui prestatia ei extraordinara. Pentru ca fata a dansat extraordinar pentru o persoana dolofana. In rest , ma mir cum de n-am vazut comentarii legate de ce s-a intamplat cu Raduleasca de nu mai poate vorbi normal. Pentru ca vorbeste ca o baba careia ii este frica sa nu-i pice proteza din gura. Penibil, la banii ei nu a gasit un stomatolog sa-i rezolve dantura ca lumea ?

    10
    3

  • roman pe 19 Mar 2015, 14:10
    fara comentarii

    oare specimene ca radulescu mihaiela este indrituita sa ne indrume in a ne creste urmasii?Poate data viitoare le poate spune fetelor noastre si cat silicon sa-si puna ,unde,si la cat timp!Sa- fie rusine!

    15
    0

  • Bibi pe 19 Mar 2015, 14:08
    Personaje jalnice

    Mihaela Radulescu nu are ce cauta in juriul de la " Romanii au telent ". Nu stiu ce profesie are, dar am observat ca are probleme din punct de vedere intelectual si comportamental. Nu este buna nici macar de " Gica contra " cum afirma ea motivul pentru care a fost pusa in juriu.Pacat de aceasta emisiune. Este o mare discrepanta intre ea si ceilalti jurati.

    17
    0

  • relu pe 19 Mar 2015, 13:51
    Promovati familia Maruta!!!!!!!!!?????

    Au comentat aici toti brunetii familiei Maruta starniti de oachesa sa piranda "cantatoare". Mihaela ramai ceea ce esti, femeie cu personalitate nu ca turdeanca smiorcaitoare ca nu ajunge la struguri!

    7
    18

  • elena pe 19 Mar 2015, 13:44
    romanii au talent -MR

    Buna ziua. Va intreb cine a adus-o la jurati pe MR ? Emisiunea va pierde mult, in audienta, din cauza ei. Eu nu am admirat- niciodata,din cauza arogantei.

    13
    1

  • Naty pe 19 Mar 2015, 13:19
    decolteuri deplasate

    Nu mi-a placut niciodata de MR, mi se pare o femeie falsa, vulgara, in orice caz s-a facut de rusine, nici nu-mi mai vine sa ma mai uit la emisiune, pacat de ceilalti din juriu, pe care ii stimez, asa a fost si la emisiunea Dansez printre stele, din cauza prezentatorilor (care au fost sub orice critica, in special Victor Slav), n-am putut sa vizionez aceasta emisiune, cu toate ca sunt inebunita dupa dans. Ar trebui , la astfel de emisiuni sa fie alesi profesionisti, oameni seriosi, ne-am saturat sa vedem numai nulitati la televizor.

    18
    1

  • Natalia pe 19 Mar 2015, 12:35
    Parca ii era sila de Romania

    Eu cred ca e normal sa comenteze si sa se poarte asa cum a facut-o atata timp cat in urma cu ceva ani a afirmat ca ii este sila de Romania. Daca ii este sila ce cauta la Romanii au talent sau banii o fac sa ii treaca greturile. Eu nu ma voi uita la aceasta emisiune.

    28
    2

  • george pe 19 Mar 2015, 12:31
    PENIBILA PATETICA TAXI- metrista !

    Doar sa I se pomeneasca numele ei e in satre sa-si dea foc in piata publica !Chiar si una de pe centura s-ar rusina sa se vorbeasca atit de jalnic despre ea--. DAR NU M.R.! AAdora dezmatul mediatic ! RUSINE MADAM !

    23
    2

  • ttt pe 19 Mar 2015, 12:28
    Romanii... au talent?

    In general asa se intampla când amesteci profesionistii cu hobby-stii. Nu mai stii când vin in fata ta care-s unii si care-s ceilalti, mai ales daca n-ai legatura cu ce vezi. In particular, Mihaela Radulescu este neiesita in lume cam de mult timp si cum spunea o alta mare doamna a ecranului (Mara Banica) despre altcineva, "e nevorbita".

    16
    2

  • Cornel pe 19 Mar 2015, 12:25
    Romanii au talent

    Fara suparare,dar de cand am deschis televizorul,am stiut ca ceva o sa intample.De de nu a fost pastrat show-ul asa cum era inainte,cu juriul dinainte,fara vulgaritati si personaje deocheate,gen M.R.Riscati d-lor de la PRO TV (a propos si de celelalte emisiuni mai,gen Ferma Vedetelor si Sunt celebru etc) sa va scufundati in penibil si sa pierdeti masiv din audienta,parerea mea!Oare cat a platit d-ra Buamgartner ca sa apara in acest show?

    21
    2

  • lia pe 19 Mar 2015, 12:21
    un coment simplu

    Buna ziua indiferent in ce postura esti sau ce funcite ai nu ai dreptul sa judeci pe nimeni pentru cum arata ; trebuie sa dai dovada de cei 7 ani de acasa ,cum o are ANDRA , FELICITARI esti o adevarata artista

    19
    2

  • Cami pe 19 Mar 2015, 12:12
    Despre Mihaela Radulescu si emisiunea Romanii au talent

    Ma uitam cu placere la emisiune pana sa apara in juriu Mihaela Radulescu. Nu am nimic cu ea si fac abstractie de viata ei dar parerea mea este ca strica emisiune de tot. Are un comportament vulgar se vede ca nu are cultura, clasa, ca este needucata. Nu inteleg cine a selectat-o sa faca parte din juriu. Intrebarea este '' Vreti sa ne mai uitam la aceasta emisiune?''

    23
    2

  • aya pe 19 Mar 2015, 11:54
    presupusa diva

    din comentatiul Mihaelei R. am inteles ca este platita (iar persoana sa nu are nimic impotriva) sa jigneasca copii

    23
    2

  • Mary pe 19 Mar 2015, 11:45
    Normal, Raduleasca

    Propun tuturor sa nu mai deschida TV-ul pe Romanii au Talent pana nu dispare din juriu, aceasta dna. Si cu asta am rezolvat prb. Curaj

    25
    4

  • mioara pe 19 Mar 2015, 11:43
    mihaela radulescu

    Gretoasa tanti ce sa mai zic. A stricat emisiunea. Pacat !

    24
    2

  • Geo pe 19 Mar 2015, 11:31
    Juriul !

    Parca emisiunea nu mai are farmec in noua formula a juriului.

    24
    2
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod