Lourdes Leon, fiica Madonnei, dezvăluiri șocante despre starul pop: „Mama este obsedată de control. Am vrut să fiu independentă de ea”

Lourdes Leon, fiica Madonnei, a acordat un interviu în care a vorbit pe larg despre copilăria ei și relația pe care o are cu mama sa celebră.
Modelul în vârstă de 25 de ani a dezvăluit că vrea să fie independentă de mama ei, care este „obsedată de control” și a controlat-o întreaga viață.

Primul copil al starului pop a vorbit pentru Interview Magazine cu actrița Debi Mazar, una dintre confidentele de mulți ani ale Madonnei. 

„Mama este obsedată de control și m-a controlat întreaga viață”, a spus Lourdes, cunoscută cu numele de scenă Lola. „Aveam nevoie să fiu complet independentă de ea imediat după absolvirea liceului”, a dezvăluit tânăra.

Modelul a mai spus că a simțit că este independentă prin faptul că și-a plătit singură facultatea și apartamentul în care locuiește.

Citește și: Relația specială dintre Seal și fiica lui Heidi Klum. Leni și-a însoțit tatăl adoptiv pe covorul roșu, la o premieră de film


„Nu erau lucruri rămase de la unul la altul în familia mea. În mod evident, am avut un privilegiu extrem”, a adăugat ea.

Lourdes a mai vorbit despre stilul de parenting al Madonnei.
„Cred că mama i-a văzut pe toți acești copii ai unor oameni faimoși și și-a spus 'Copiii mei nu vor fi așa.' Eu cred că dacă părinții îți plătesc diferite lucruri, le oferă un avantaj asupra ta”, a mai spus Lola.

Leon a dezvăluit că mama sa a încurajat-o să își extindă cariera dincolo de modeling.

„Mama este foarte insistentă și vrea să mă gândesc la lucrurile pentru care vreau să fiu recunoscută, în afară de aspectul fizic. Nu vreau ca oamenii să mă cunoască numai după aspectul fizic. Nu este ceva real”, a declarat Lourdes.

„Din punct de vedere financiar, modelingul este o decizie inteligentă.
Îmi place să mă implic în campanii și o fac, astfel că nu sunt doar model și atât”, a mai spus ea.

Tânăra în vârstă de 25 de ani spune că este interesată de dans, modă și estetică, dar este indecisă cu privire la o carieră în actorie.

„Nu știu încă ce simt pentru actorie. Actorii mă enervează și nu pot sta în preajma lor”, a declarat ea. Fiica Madonnei a mai spus că poate cânta, dar nu este pasionată de muzică.

„Nu mă interesează acest domeniu. Poate pentru că este ceva comun la noi acasă”, a adăugat modelul.

Leon a lăudat talentul muzical al mamei sale, spunând că recunoaște cât de influentă și uimitoare este cântăreața americană, cât de multă putere le oferă altor femei și cât este de avangardistă.

„Nu am înțeles pe deplin asta până când nu am realizat importanța de a oferi putere și încredere și ce înseamnă să fii femeie.
Este probabil cel mai muncitor om din câți am văzut până acum. Din păcate nu am moștenit asta. Am moștenit obsesia ei pentru control, dar nu și etica legată de muncă”

Lourdes, al cărei tată este actorul Carlos Leon, este primul copil al Madonnei. Ea are alți șase frați, Rocco Ritchie, de 21 de ani, și patru frați adoptați de mama sa - David Banda, de 16 ani, Mercy James, de 15 ani și gemenele Estere și Stelle de nouă ani.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
15 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod