Loredana Groza apare în primul episod al noului serial de la Kanal D

La postul Kanal D începe, din 12 martie, comedia, adusă pe micile ecrane de Octavian Strunilă, Doiniţia Oancea şi Adina Galupa, foste vedete ale trustului Media Pro.

Cele trei vedete apar, alături de alţi actori, în „Fetele lu' dom' Profesor“, serial produs de Kanal D şi filmat în studiourile de la Buftea. Scenariul, scris de Octavian Strunilă, este unul alert, iar în serial vor apărea tipologii pline de haz şi actori foarte talentaţi.

În serial, Tinel (Cătălin Căţoiu) este un profesor de filozofie disponibilizat, care îşi transformă casa în salon de masaj erotic. De aici încep încurcăturile pline de umor şi senzualitate. Alte personaje din „Fetele lu' dom' Profesor“ lui instalatorul neîndemânatic (Octavian Strunilă), „horoscopista“ Mella (Doiniţa Oancea), femeia în casă (Mariana Liurcă) şi maseuza visătoare (Francesca Leonte).

Înainte de lansarea serialului, Doiniţa Oancea ne-a mărturisit că i-a fost greu să se adapteze cu personajul pe care îl interpretează. „Rolul pe care îl interpretez este destul de dificil pentru mine, pentru că mă scoate din zona mea de confort. Mi-a fost destul de greu să mă acomodez cu acest personaj, cu o fată care face masaj erotic, dar ne amuzăm copios la filmări, iar publicul va putea vedea în fiecare episod prin câte întâmplări haioase voi trece“, a spus actriţa.

Despre personajul pe care îl interpretează ne-a vorbit şi Adina Galupa, care spune să fiecare rol pe care îl interpretează reprezintă o provocare pentru ea.

„Cum nu am fost pusă niciodată în această postură şi nu am nicio intenţie să fac pe viitor masaj erotic, rolul 'Bella' este foarte interesant pentru mine. Dar să nu uităm că este un serial de comedie şi că nu trăiesc întâmplările prin care trece o maseuză în adevăratul sens al cuvântului. Bella este bătăioasă, îşi doreşte un bărbat cu bani şi încearcă să-i impună acelaşi ideal şi surorii mai mici. Bella a venit din Caracal la Bucureşti cu gândul să se îmbogăţească“, ne-a mărturisit Adina Galupa.



În fiecare episod al serialului va apărea şi câte un invitat special, iar episodul de miercuri, 12 martie, Loredana Groza este cea care îşi joacă propriul rol. O altă vedetă care va apărea cu siguranţă în serialul „Fetele lu' dom' Profesor“ este Teo Trandafir, care a anunţat public că îşi doreşte să apară în sitcomul de la Kanal D. „Dacă nu joc în serialul vostru, vă scot ochii cu pixul“, i-a spus Teo Trandafir lui Cătălin Căţoiu, care a asigurat-o că va apărea în cel puţin un episod. „Avem în fiecare episod şi câte un special guest. Nume mari! Surpriză“, a afirmat Octavian Strunilă.

Adina Galupa ne-a povestit şi o întâmplare inedită care a avut loc pe platoul de filmare.

„Jucam o scenă cu Francesca Leonte,  în care trebuia să ne certăm. În acea scenă, ea trebuia să mănânce şi, fiindcă ne certam atât de aprig, la un moment dat, Francesca pur şi simplu a scuipat toată mâncarea pe faţa mea“, a spus actriţa. Şi Doiniţa Oancea a vrut să ne dezvăluie o întâmplare inedită, însă s-a răzgândit rapid şi ne-a invitat să urmărim primul episod al serialului: „Este o scenă sexi-comică, în care sunt implicaţi un băiat şi o fată, dar nu vă spun mai multe, vă aştept să vă uitaţi miercuri, 12 martie, de la 21.15, la Kanal D, şi veţi vedea despre ce este vorba“.

Producătorii serialului ne-au mărturisit că filmările pentru un episod durează până la 48 de ore, în timp ce în fiecare săptămână se filmează timp de cinci sau şase zile, însă timpul trece foarte repede. „Pe platourile de filmare ne simţim ca într-o familie“, a spus Doiniţa Oancea, care a fost completată de Adina Galupa: „'Fetele lu’ dom’ Profesor' este un proiect în care toţi ne simţim extraordinar. Mai mult, există chimia aceea între noi pe platourile de filmare, tocmai de aceea persoanejele capătă rapid  viaţă şi sunt credibile“.

Octavian Strunilă, scenaristul serialului „Fetele lu’ dom’ Profesor“, dar şi actor în sitcom, ne-a acordat şi un scurt interviu în care ne-a vorbit despre cum a ajuns să joace în noua producţie Kanal D.

eva.ro: Cum ţi-a venit ideea de a scrie acest serial?

Octavian Strunilă: Ideea  a fost a producătorilor Cătălin Voloseniuc şi Cătălin Căţoiu.

Au venit într-o zi cu cu ideea de a face un sitcom a cărui acţiune să se petreacă într-o casă transformată în salon de masaj. De la această simplă idee am dezvoltat personajele, am creat tipologii şi am structurat această poveste care se numeşte „Fetele lu’ dom’ Profesor“ şi care începe miercuri, 12 martie, de la ora 21.15, la Kanal D.

De ce ai ales să joci rolul unui instalator neîndemânatic?

Nu am ales eu să joc acest rol. Inţial a fost scris pentru orice alt actor. În episodul pilot făcut pentru propunerea proiectului, Cornel, personajul meu, a fost jucat de altcineva. În urma castingului şi în urma discuţiilor avute cu cei de la Kanal D, au ajuns la concluzia că ar fi bine să-l joc eu.

Cine a ales actorii pentru serialul „Fetele lu’ dom’ Profesor“?

Actorii au fost aleşi de către producători şi regizori, în urma unor castinguri. Cel mai important lucru în acest proces al selecţiei este chimia care se leagă între actori pentru a ieşi un produs bun.



Care a fost cea mai inedită întâmplare petrecută la filmări?

Au fost foarte multe, pentru că, filmând un serial de comedie, toate lucrurile se complică la un moment dat. Filmăm cu miei, cu lame, cu oi, cu câini...

Trăim tot felul de răsturnări de situaţii, accidente, căderi de pe scări...

Cu cine te înţelegi cel mai bine atât la filmări, cât şi în spatele camerelor de filmat?

Mă înţeleg bine cu mulţi, dar important e să avem chimia de pe platoul de filmare. Nu este important să fim prieteni în afara platourilor, ci este important cât de buni colegi suntem şi cât de bine ne facem treaba.

Cred ce a spus Ştefan Iordache în nenumărate rânduri: prietenia nu există cu adevărat, există momente în care eşti prieten cu cineva sau cu altcineva. Trec câţiva ani, se schimbă anturajul, se schimbă locul de muncă, şi eşti prieten cu altcineva.

10 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod