La capăt de linie: Chris Martin a semnat actele de divorț

Chris Martin și Gwyneth Paltrow au rămas în relații bune după despărțire


Într-un interviu pentru The Sunday Times, Chris Martin, a mărturisit că despărțirea de Gwyneth Paltrow i-a adus "un an de depresie", deși la momentul respectiv sfârșitul căsătoriei fusese portretizat drept o separare matură între doi adulți care au rămas prieteni apropiați. "Sunt multe zile în care mă trezesc cu moralul scăzut. Acum însă simt că am resursele să schimb lucrurile în bine", a declarat artistul.

El a adăugat că divorțul de Gwyneth este "unul ciudat" și că merge în continuare în vacanțe alături de fosta sa soție (43 de ani), care este și mama celor doi copii ai săi, Apple (11 ani) și Moses (9 ani).

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă.

În 1997, a avut o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

Chris Martin şi grupul său Coldplay, fondat în 1996, au vândut peste 60 milioane de albume pe plan mondial.

Cel mai recent album al formaţiei britanice, "Ghost Stories" - primul material discografic din ultimii trei ani - a fost lansat pe piaţă în mai 2014.

Pe de altă parte, Chris Martin, care a acordat interviul din Santa Monica, California, a mărturisit că în prezent face mai bine față momentelor dificile.

De asemenea, solistul de la Coldplay a povestit că a fost inspirat de cartea "Man's Search for Meaning" ("Omul în căutarea sensului vieții", 1946) scrisă de psihologul austriac Viktor Frankl, unul dintre supraviețuitorii lagărului de la Auschwitz, dar și de poemul "Casa de oaspeți", al faimosului poet persan Rumi.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod