Kate Winslet împlinește 40 de ani: "O să-mi petrec ziua în bikini"

Actrița se pregătește să schimbe "prefixul", dar nu-și face griji în legătură cu vârsta, pentru că aceasta e cea mai bună parte a vieții ei.

Pare greu de crezut, dar fata aceea blondă care cucerea lumea cu rolul din "Titanic" mai are puțin și împlinește 40 de ani. După o carieră cinematografică de două decenii, Kate Elizabeth Winslet este acum mamă a trei copii și se declară mulțumită cu viața ei.

Schimbarea prefixului n-o indispune pe actrița britanică. Dimpotrivă, ea spune că acum parcurge cea mai bună etapă din viața sa. Într-un interviu pentru postul de televiziune ITV, vedeta a declarat că își va petrece a 40-a aniversare în bikini, pentru că își permite.

Pentru ea, vârsta de 40 de ani nu e o sperietoare: "Sunt foarte nerăbdătoare, trebuie să mărturisesc.

Cred că în ultimii ani am făcut multe, am copiii, din punct de vedere creativ am realizat cam tot ce doream, așa că atunci când voi face 40 de ani mă voi simți în primul rând împlinită", a spus ea la postul citat.

Actrița a mai spus că, pe măsură ce copiii ei cresc, încep să se bucure de avantajele de a a avea o mamă care este actriță: "Le place să se afle pe un platou de filmare și sunt fascinați."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod