Kamelia: Scopul meu este să devin o femeie puternică în "felul meu"

Astăzi vorbim despre Kamelia. O artistă și o femeie pentru care noțiunile carieră și familie merg mână în mână. Am povestit cu ea despre ritualurile ei de frumusețe, despre sport, despre oameni.
Ce înseamnă pentru tine cuvântul femeie?

Femeie înseamnă maturitate, pasiune, putere, carieră, iubire.


Cum te vezi peste 5 ani? Cu familie, copiii sau preferi să pui cariera pe primul loc?

Mă văd și cu carieră și cu copii. Cele două nu se exclud una pe cealaltă. Știu că nu e ușor dar sunt sigură că voi reuși să le îmbin pe amândouă :)


Ce înseamnă pentru tine o femeie de carieră?

Femeia de carieră este o femeie puternică, care are încredere în propriile forțe și reușește să facă performanță în domeniul în care își propune.

Din păcate, cariera cere și sacrificii: foarte multă muncă, puțin timp alocat familiei, prietenilor și chiar  propriei persoane.


Ai ritualuri de frumusețe? Cum ai grijă de tine?

În fiecare zi mă demachiez și îmi hidratez pielea, iar o dată pe săptămână fac un tratament de exfoliere. Beau multa apa și încerc să mănânc cât mai sănătos.


Ai o silueta de invidiat. Faci sport? Ce tip de activitate fizică preferi?

Lucrez cu un antrenor de 3-4 ori pe săptămână la sală, merg pe jos de fiecare dată când am ocazia și îmi place foarte mult Zumba.


Daca muzica ta ar fi o femeie, cum ar arăta ea?

Ar fi frumoasă, sexy, puternică, specială, ar avea forme și ar dansa foarte bine :D


Care este destinația de concediu pe care o visezi? Dar cea care ți-a plăcut cel mai mult din toate cele pe care le-ai văzut până acum?

Încă de când eram mică îmi doresc să văd Rio de Janeiro și muntele Corcovado :) Până acum cel mai mult mi-a plăcut Barcelona și abia aștept să o vizitez din nou :)

Care sunt chestiile pe care le urăști cel mai mult în relația cu oamenii?

Urăsc lipsa de sinceritate și de seriozitate.


 
Dacă ar fi să semeni cu vreo femeie puternică din lumea asta, care ar fi aceasta?

Admir foarte multe femei puternice, dar nu mi-a plăcut niciodată să semăn cu cineva. Scopul meu este să devin o femeie puternică în "felul meu".

Cea mai nouă piesă lansată de Kamelia se numește ”Amor” și este o piesă de dragoste: “Am vrut să lansez o piesă de dragoste, dar și de stare, dinamică, de club. Mereu mi s-a spus că am ochi de asiatică și că uneori vocea mea sună ca a unei cântărețe de culoare, iar stilul urban mi se potrivește cel mai tare, așa că am încercat să le imbin pe toate astea în noul meu videoclip”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod