Jennifer Lopez: Cum să fii sexy şi în pantaloni, la 46 de ani

Cântăreaţa a ieşit duminică la plimbare pe străzile din Los Angeles. Chiar şi într-o ţinută casual, ea a atras toate privirile trecătorilor.

J Lo a profitat de vremea frumoasă din metropola de pe Coasta de Vest a Statelor Unite şi a ieşit duminică la o plimbare, prilej pentru a-şi etala formele renumite într-un spectacol de frumuseţe şi eleganţă. Chiar şi într-o ţinută casual, ea arăta impecabil, ca o păpuşă Barbie parcă abia scoasă din cutie, iar apariţia ei nu avea cum să treacă neobservată de trecătorii norocoşi.

După o primă privire generală, primul detaliu care ieşea în evidenţă era, desigur, celebrul ei posterior, pe care jeanşii ultramarin fără curea picau perfect.



Încălţată cu cizme negre din piele întoarsă, lungi peste genunchi şi cu toc stiletto, Jennifer a asortat la jeanşii mulaţi o helancă bleumarin semitransparentă, pe sub care se vedea uşor sutienul de aceeaşi culoare, iar pe umărul drept purta o geantă neagră cu fireturi, care se potrivea excelent cu cizmele.

Alegerea vestimentară a vedetei, redusă la doar două culori, bleumarin şi negru, valorifica toate atuurile ei fizice, astfel încât Jennifer arăta ireproşabil şi din faţă şi din spate.
Ea şi-a completat look-ul cu un machiaj minimalist, protejat de ochelarii de soare.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gruita Marcel pe 15 Dec 2015, 06:06
    Lori

    Fain!!! Se tine bine (babuta) si are voce ,voce de Romania

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod