Jennifer Aniston adoră pastele. Secrete din bucătăria vedetei

Jennifer Aniston a recunoscut că adoră pastele și că le gătește foarte des pentru ea și soţul ei, Justin Theroux. Vedeta de la Hollywood a dezvăluit câteva secrete din bucătăria ei.

Actrița în vârstă de 46 de ani a dezvăluit recent pentru Yahoo Food care sunt mâncărurile sale preferate și cum reușește să se mențină în formă. Starul de la Hollywood a mărturisit că adoră să gătească paste carbonara și că acestea sunt atât preferatele ei, cât și ale soțului său.

Cei doi preferă mâncarea italiană, dar aleg sa o gătească într-un stil sănătos.

"Justin și cu mine adorăm să petrecem timpul în bucătărie și să gătim. Ne plac foarte mult pastele carbonara și le preparăm destul de des, dar folosim ulei de măsline și renunțăm la bacon.

În schimb, adăugam puțină carne de curcan, este mai sănătoasă", a declarat actrița.

Jennifer și Justin obișnuiesc să gătească și atunci când au invitați la masă, iar de cele mai multe ori aleg să prepare lasagna de legume. "Este foarte ușor de făcut, ne place să adăugăm dovlecei, vinete și diferite tipuri de brânză", a adăugat actrița.

Jennifer Aniston este foarte atentă la silueta ei și are un meniu diversificat, dar sănătos. Actrița a recunoscut că mănâncă foarte multe legume crude, ouă fierte, salată verde și carne de pui.


"Regula mea este foarte simplă: am un stil de viață foarte sănătos și foarte bine pus la punct, imi place să mănânc foarte multe legume și fructe proaspete, nu consum alimente care conțin zahăr, beau foarte multă apă și dorm suficient", a încheiat actrița.

Foto: Hepta.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod